A liberális bevándorláspártiak ezt akarják, idehaza is?
2021. jún. 3. 16:35
2/14 anonim válasza:
Ez még állat kategória sem amit az a nő csinált... ☠
3/14 Rothadó Narancs válasza:
Idehaza nincsenek bevándorláspártiak.
4/14 anonim válasza:
Igen, ezt. Virágozzon minden virág, legyen szabad minden, ürítsék tele a csövesek az utcákat, és törjön ki egy járvány, öregemberek ugráljanak kislánynak öltözve. Ők nem értik... semmit sem értenek. Nem vagyunk egyenlő értékűek, a kultúrák sem azok, számít a genetika, számít a tudomány, pszichológia, matematika, a gondolkodásban a logika, stb.
5/14 anonim válasza:
3/
Csak volt Letelepedési Magyar Államkötvény ...
6/14 molnarmarcell21 válasza:
Szerintem ha megkérdeznél egy liberálist, hogy szeretne-e látni terrorcselekményeket itthon vagy külföldön, az lenne a válasz, hogy nem.
Ellenben ha megkérdeznél egy fideszest, szerintem ők kárörömből igenis kívánják a külföldi terrorcselekményeket.
7/14 anonim válasza:
Az illiberálisok a bevándorláspártiak! Kicsit mellélőttél
8/14 anonim válasza:
A liberális bevándorlás pártiak szerint jöhetnek a bevándorlók, a következményeket ők nem akarják, azok lesznek akarás nélkûl.
9/14 anonim válasza:
2016 és 2020 között még a hivatalos statisztikák szerint is ötszörösére nőtt Magyarországon a külföldi munkavállalók számra. Tömegével jön az olcsó munkaerő a harmadik világból, amellyel a neoliberális fidesz - amely teljes mértékig kiszolgálja a nagytőke érdekeit - a magyar melósnak teremt konkurenciát.
A neoliberális fidesz a kertek alatt, fű alatt nagyon is támogatja a bevándorlást.
10/14 anonim válasza:
Nyilván erről van szó, nem pedig arról, hogy az ilyen helyzet elől el tudjanak menekülni emberek. Amíg nem jártatok háborús övezetben, meg súlyosan érintett országokban, addig tényleg fogalmatok nem lesz róla, hogy mit is jelent az. Én csak határzónákban voltam, Afganisztán legnyugodtabb részén, valamint Kurdisztánban és Szomáliföldön voltam, de még ezeken a helyeken is mindenhol érzi az ember, hogy itt nem lehet élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!