Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország válságos helyzeté...

Magyarország válságos helyzetét mi sem mutatja jobban, hogy Orbánnak brit újságírók előtt kell kínosan magyarázkodni arról hogy mi amúgy "nyugati demokrácia" vagyunk?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=qPvX0yo5cV8

Ha ez tényleg így lenne, akkor egyáltalán miért is merül fel ez a kérdés? Kit akar ezzel hülyének nézni?

2021. jún. 3. 12:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%
#20 ezt akár orbán is mondhatta volna, kb tízszeres szorzóval. De abban még ennyi őszinteség nincs, bár minden értelmes embernek nyilvánvaló amúgy is, ahogy öszöd előtt is az volt. Csak nektek együgyű komcsiknak, kádáristáknak új.
2021. jún. 3. 17:25
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
#21 Csakhogy NEM Orbán mondta, hanem gyurcsányod.
2021. jún. 3. 17:41
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
#22 erről beszéltem csökkent szellemi képességű "elvtárs", hogy a felcsúti KISZ titkárban még ennyi őszinteség, tisztesség sincs mint gyurcsányban. Pedig az nagy szó!
2021. jún. 3. 17:44
 24/27 anonim ***** válasza:
32%
#22 Téged ismerlek minden kérdés alá odaírod a fidesztrollkodást!
2021. jún. 3. 17:45
 25/27 anonim ***** válasza:
85%

Ok, legyen. Ezt megadom neked.

Mit szólsz a következő idézetekhez. Ezeket is egy miniszterelnök mondta.

"Én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik a diktatúrát csinálták." (vagyis aki ezt mondta annak a diktatúra nagyos is megfelelt, csak az ő pozíciója nem abban a rendszerben)

"Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, “nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba”. “Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni”

Ha nekem azt hazudják, hogy a migráns aranyember mind, akkor tuti nem fogok rettegni tőlük. Ellenben ha azt hazudják patás ördög, akkor még a bejárati ajtó fölé is fokhagymafűzért lógatok. Na most ki volt az aki pénzt paripát fegyvert nem kímélve migránsozott? És ezek után a tv nyilvánossága előtt kikotyogja, hogy ez hazugság volt milliárdokért? Most akkor mit gondoljak?

2021. jún. 3. 17:49
 26/27 anonim ***** válasza:

#25 Hogy mi bajod van?

Mégis ki és mikor mondott olyat hogy mindaz amit beidéztél az nem volt igaz?

2021. jún. 3. 18:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem a semmiért modnják amugy hogy a korrupció akkor a legrosszabb ha kimaradsz belőle.
2021. jún. 3. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!