Magyarország válságos helyzetét mi sem mutatja jobban, hogy Orbánnak brit újságírók előtt kell kínosan magyarázkodni arról hogy mi amúgy "nyugati demokrácia" vagyunk?
https://www.youtube.com/watch?v=qPvX0yo5cV8
Ha ez tényleg így lenne, akkor egyáltalán miért is merül fel ez a kérdés? Kit akar ezzel hülyének nézni?
Ok, legyen. Ezt megadom neked.
Mit szólsz a következő idézetekhez. Ezeket is egy miniszterelnök mondta.
"Én nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik a diktatúrát csinálták." (vagyis aki ezt mondta annak a diktatúra nagyos is megfelelt, csak az ő pozíciója nem abban a rendszerben)
"Nem akarnak az emberek migránsokat befogadni, “nem akarnak az országba és nem akarnak a falujukba”. “Annyit hazudtak már nekik migránsügyben, hogy nem hiszik el, hogy csak gyerekek fognak jönni”
Ha nekem azt hazudják, hogy a migráns aranyember mind, akkor tuti nem fogok rettegni tőlük. Ellenben ha azt hazudják patás ördög, akkor még a bejárati ajtó fölé is fokhagymafűzért lógatok. Na most ki volt az aki pénzt paripát fegyvert nem kímélve migránsozott? És ezek után a tv nyilvánossága előtt kikotyogja, hogy ez hazugság volt milliárdokért? Most akkor mit gondoljak?
#25 Hogy mi bajod van?
Mégis ki és mikor mondott olyat hogy mindaz amit beidéztél az nem volt igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!