Magyarországon az ellenzék vagy a Fidesz szavazói Izrael-pártibbak?
Jobbikos, egyik párti sem.
Felőlem nyugodtan kiírthatják egymást.
1-es:
Azért Izrael mégiscsak egy apartheid államot épít. Illegálisan kebelez be az ENSZ szerint palesztin területeket, de az ott lakó araboknak nem akarnak szavazati jogot adni. A jobboldali pártjaik nyíltan az egyállami megoldást támogatják, ami ha létrejönne a lakosság 45%-a arab lenne. 2050-re pedig helyet cserélnének és az arabok 55%-on állnának. Ezt a cionista jobboldali pártok nyilván nem kockáztatnák meg. Tehát a terület kell nekik, a lakosság nem...
Én semmilyen párti nem vagyok, mindkét fél bőven tett azért, hogy itt tartunk, ahol.
Nem nekünk kell megoldani ezt a problémát.
#3 Nem akarom védeni Izraelt de miért várja bárki, hogy ők mindig csak védekezzenek. Amióta megalakult egy parányi területen, azóta megállás nélkül támadják, előbb az arab országok, most pedig terrorszervezetek. Ők sem ártatlanok, de egyedül őket hibásnak tartani nem lehet.
Azt meg én qrvára unom, hogy mindenért a fehér ember a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!