Miután jövőre megnyerte a választást az ellenzék, utána addig soha nem látott gazdasági, társadalmi fejlődés veszi majd kezdetét?
Nem, utána a fidesz kezekbe juttatott állami vagyon, cégek, és a sok helyre betonozott fideszes döntéshozók az ellenkezőjét fogják próbálni elérni, hogy aztán visszajöhessenek "na megmondtuk!".
Ezért erősödik az alapítványokba szervezés, hogy bebiztosítsák magukat a narancskomcsik.
LOL, nem.
De reméljük, el sem jutunk odáig, hogy ez a moslék választást nyer.
Ugyanolyan brutális fizetés és életszínvonal emelkedés lesz, mint a korábbi ballib kormányzat alatt. Tehát tényleg nagy mértékű, csak negatív előjellel.
A kórházépítésket már önkormányzati szinten elkezdték fúrni.
Folytassam?
Ne torzíts, Kérdező. Senki sem ígér Kánaánt!
De ezt a mostani bandát nagyobbrészt el kell söpörni.
ÉS látod?... Ezzel a "nagyobbrészt" szavammal is azt fejeztem ki, hogy igazából ne fogalmazzak olyan keményen, mert a fidesz erre is játszik, hogy az ellenzék inkább húzza be fülét-farkát, mert Gyúnyán, emútnyócév, stb.
A fidesz mindig arra törekszik, hogy bármilyen ellenzéki hang van, szétdarálja, felaprítja, ne is legyen lényeges, amit mondanak.
Tehát pl. érdekes a hatóságok problémakezelése: amint bepottyan egy nekik nem tetsző helyzet, akkor nem az egész komplett helyzetet nézik, hanem egy dolgot kiragadnak, és lépésről-lépésre hülyét csinál belőled a bürokrácia. A végén úgy jössz ki a hivatalból, mint akit meghipnotizáltak, "nincs is semmi baj, nem is volt semmi problémád".
Aztán ott állsz az utcán és magadtól kérdezed: "Ezek szerint én vagyok a hülye?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!