Miért mondanak ilyeneket hogy a Mi Hazánk a Fidesz szatelitpártja?
#20.
Na az ilyen konteosok hisznek a laposföldben meg a chemtrailben is XD
#21 Szerintem elsőre nem ment a szövegértés. Talán ha idéztem volna, hogy mire válaszolok, bár azért beírtam az előzmény komment számát.
Nagyon távol áll tőlem a laposföld-hit és a vírustagadás is, csakúgy, mint a MH, csak az ő és a Fidesz logikáját követtem: a vírustagadás nem ártott a Fidesznek, viszont használt a MH-nak. A Fidesz szatelitpártja erősödik, ami a Fidesznek jelenleg jó. Ha már nem érdekük, akkor nem támogatják, nem tűrik, de jelenleg a hasznukra van.
Hogy ez az ország számára hasznos-e, az más kérdés, azt mondom, hogy van benne logika, hogy a fidesz engedi, hogy így alakuljanak a dolgok.
Egyfelől 100%, hogyha azon múlna a Fidesz kormányalakítása, egy percig se kellene győzködniük a MH-t.
Mint ahogy az sem kérdés, hogyha 2/3-os törvényt kellene hozniuk, és csak a MH támogatásával lenne meg a kétharmad, akkor azt simán megkapnák.
Mert hasznos, ha van egy látszólag ellenzéki pártjuk, amelyik legitimalizálja a szélsőjobbos tevékenységeiket, és külföldön mondhatják, hogy az ellenzék is támogatja őket.
#25.
Mikor támogatta a MH a fideszt? Egy ilyen képviselőt mondj!
#25 Toroczkai nem egyszer mondta már, hogy egyik magyarellenes maffiával sem lépnének koalícióra. Ellenzékből támogatnák őket akkor, ha olyan törvényt kell megszavazni, ami a magyar nemzetnek előnyére válik. Ez most is így van, bár természetesen ritkán fordul elő.
Amúgy a Fidesznek semmilyen szélsőjobbos tevékenysége nincs (sajnos).
Igen ha a magyar nemzet érdekében hoznak meg egy törvényt akkor támogatnák pont ugyamúgy ha a ballib ellenzék hozna meg ilyen törvényjavaslatot.
Ezt hívják következetes ellenzéki létnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!