Jakab Péter vagy Karácsony Gergely? Kire szavazzak?
Őszintén én nagy fideszes voltam, nagyon sokáig, vagy 2016-ig, viszont hát mindenki tudja, hogy változnak az emberek, az álláspontok. A covid értette meg velem, hogy ezeknek mostmár menniük kell. Eddig úgy voltam vele, hogy mindegy ki, csak ne fideszék, de ha már szavaszok, akkor inkább mégis csak megfontoltan, átgondoltan.
Mindkét úriembernek hallottam már nyilatkozatát meg stb, de igazából semmilyen programjukat nem ismerem, egyszerűen nem is tudom melyikük lenne a magyar nép számára a legelőnyösebb. Megkérlek titeket, hogy segítsetek eldönteni.
Nehezen hiszem el, hogy kiírtam ezt a kérdés, nagymamám valószínűleg kitagadna most. Nyugodjon békében, de anno még én is sokat adtam arra, hogy ,, Viktor volt az aki nyilvánosan kimondta, hogy ruszkik menjetek haza, ezt sose felejtsd".
Túl sok időt pazaroltál arra, hogy az orbánista módi szerint hagytad, hogy mások döntsenek helyetted és megmondják merre az arra.
Ezt most döntsd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!