Mi a véleményetek az álellenzéki médiákról, veleményvezérekről?
"Az a baj, hogy sokan ezt a szennyet amit ezek összehordanak ezt tartják mértékadónak ahelyett, hogy normális médiából pl telex tájékozódnának."
Tájékozódni a Telexből kell (vagy hasonlóból) ebben igazad van. De Puzsérék stb nem is tájékoztatni akarnak, hanem a véleményüket mondják el, kritizálnak, elemeznek, amire szükség van.
"Semmi más céljuk nincs mint az egységes ellenzék megosztása és az emberek elbizonytalanítása. :("
Nem, az a céljuk, hogy rávilágítsanak a politika hibáira. Ellenzéki és fideszes oldalon is. Az Ellenzékről nem hogy el lehet, hanem el is KELL mondani a rossz dolgokat. Különben mivel lenne különb mint a Fidesz és a lakájmédiái?
Mit bizonyított Hont azóta? Semmit.
16: Ők szimplán a baloldalt gyűlölik, ennyi. Magyarországon a Mérce talán, ami megüti a szintet, legalábbis vannak előremutató cikkeik.
5: Az sem volt semmi, amikor a 444-index-hvg vonal megírta, hogy a dán szociáldemokraták nem tudnak kormányt alkotni, és még aznap megalakították a kormányt. :D Korrekció persze sehol. Ettől persze nem lesznek "árulók", ahhoz, hogy valaki áruló legyen, ahhoz eredendően tartoznia kellett azokhoz, akit elárulnak. A Momentumot viszont nagyon tolják, ők a kiskedvencek.
#27 Az utolsó mondatod teljesen igaz. Csak, hogy ha rámegyek Hont, Ceglédi, Vona, Schiffer, Puzsér stb oldalára valahogy nem azt látom hogy: "jajj minden szava igaz kedves megmondó úr, annyira igaza van, a jó isten küldte le magát hozzánk stb". Hanem azt látom, hogy az emberek kifejtik, hogy egyet értenek-e vagy hogy nem, valamint értelmes gondolatok vannak.
Ezzel szemben amikor rámegyek Orbán, Karácsony, Dobrev oldalára akkor mást se látok csak az előbb idézetthez hasonló seggnyalásokat. Amit a vezér mond az úgy is van, és követik a birkák.
#28 Nekem Puzsér egyik untermann-jával volt egy ilyen esetem. Azt kérdezte, hogy a DK 2019. októberében miért nem szavazta meg az EP-ben a menekültek kimentéséről szóló állásfoglalási indítványt. Nem vagyok DK-s, nem is írtam semmi olyasmit, hogy egyetértettem volna a DK döntésével. Szimplán leírtam, mivel indokolták a döntésüket a DK EP-képviselői.
Egy szóval nem írtam, hogy DK-s lennék, vagy hogy egyáltalán egyetértenék a döntésükkel, csak leírtam neki, hogy mi volt részükről az indok. Megkaptam, hogy "DK-s troll" vagyok. -.- Aki velük nem ért egyet, az dékástroll és kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!