Amikor átértek a határon Szlovákiába, nektek is van egy ilyen érzésetek, hogy "Na, megjöttem Európába."?
"hanem egyenrangúnak érezhetem magam egy franciával, némettel, vagy hollanddal."
Hát ezen a franciák, németek, hollandok jót röhögnének :D Jah Szlovákia a haladás és nyugatiasodás fellegvára, márcsak a Benes dekrétumokat kéne megszüntetni ami a mai napig kollektíven ítélnek el népeket.
Pfff úristen, te hallod magadat?? Annyira demokratikus és európai vagy hogy szerinted a hazájuktól elszakított nemzeti kisebbségek takarodjanak haza?? Ha meg nem, akkor legyen szlovák... fhu hát ez qrvára európai... Kisebbségi jogok talán nem léteznek.
Ja de nem is ez a pláne. Hanem, hogy az meg baj bezzeg, hogy a nemváltást megtiltják itthon. Ennyi erővel ne legyen transz, hanem maradjon ami volt. Vagy menjen Nyugatra. Vagy sérülnek a melegek jogai? Nem baj, legyen hetero. Vagy menjen nyugatra. Kb ez a te logikád.
#13 Az EU-n belül mindenki választhat magának országot ízlése szerint, pont mint az USÁ-ban államot.
Ha redneck akarsz lenni, menj Arkansas-ba, ha hippi, Kaliforniába, ha Harley Quinn, akkor New York-ba.
Az EU-n belül is meg van a lehetőség. Ha magyarkodni akarsz és Kínával barátkozni, melegeket gyűlöpni, menj Magyarországra, ha sört inni és kolbászt enni, Németországba stb.
#14 Oké mondom, legyen, ha transznemű vagy akkor menj máshova ennyi erővel.
Ha nem akarsz Kínával barátkozni menj Németországba. Ja bocs várjál, Merkelék most akarják megkötni EU és Kína közötti kereskedelmi egyezményt.
Amúgy én se támogatom megjegyzem a Kínának való nyalást, de a te "kisebbségi" elképzeléseid és a fogalmad az európai értékekről nevetséges :D
Mi nagyon alkotmányosak,és európaiak vagyunk. Ja de ha magyar vagy akkor kussolj vagy menj haza Szlovákiából.
16# Itt ebben a kérdésemben kifejtettem mi ennek az oka, a liberálisok többségében nem magyarok hanem asszimilálódott szerbek, zsidók, németek, szlovákok, románok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Én őszintén remélem hogy egyszer minden liberális megtalálja a saját eredeti etnikai vonalát, megtanulja azt a nyelvet és kiköltözik oda.
#17 Kossuth meg a többi liberális szerintem elszégyellné magát, ha olvasnák a soraidat. Ők MAGYAROK voltak, mindig is magyarnak, a magyar nemzet részének tekintették magukat és ezért a magyar nemzet boldogulásáért küzdöttek.
Te meg nem liberális vagy, hanem magyargyűlölő. Egy liberális kiáll a nemzeti kisebbségek jogaiért, főleg ha saját nemzettársairól van szó.
Jó felsorolás, de kiegészíteném, hogy Szlovákia az, ahol nincs elismerve az iszlám, mint vallás, és be van tiltva a Korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!