Pedofilok mit szoltok a kormány új törvénymódosításához? Tiltakozni fogtok?
Figyelt kérdés
Nyílvános litázás, kizárás bizonyos állásokból, keményebb büntetés. Azt hiszem ezek lesznek. Kihagytam valamit?2021. jún. 1. 20:10
2/17 anonim válasza:
Meg kell szervezni egy pedofil prájdot.
3/17 anonim válasza:
Nem szégyelled magad ezért a kérdésért?
4/17 anonim válasza:
Ezt nem hallottam mèg, valaki egy linket tudna dobni??
Lehet hogy 2 pontot is tudok majd adni az Orbán kormány javára írni :D
Az egyik az volt, hogy az előző tanévben nem került át senki fizetősre az egyetemen. Ha ez is valóban egy jogerős, szigorú dolog lenne, akkor ez lenne a második.
5/17 anonim válasza:
Miért szégyelné magát nem ő találta ki. Egy anonim oldalon meg, bekérdezte a pedofilok véleményét.
6/17 anonim válasza:
Kimennek tüntetni, de Fudan-tüntetésnek álcázzák magukat, az nem olyan ciki.
7/17 anonim válasza:
Azért kellene szégyenkezni, mert gyerekekről van szó!
8/17 anonim válasza:
Ha a kormány pofája nem ég a Kaleta ügy miatt, szerintem akkor a kérdezővel sincs baj.
9/17 anonim válasza:
8: Miért kéne a kormány pofájának égnie, hogy ilyen embereket örökölt a szociktól? Szerinted rá volt írva az arcára, hogy "pedofil vagyok", vagy mi?
10/17 anonim válasza:
9-es
Kicsit enyhe bűntetést kapott, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!