Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr miért nem válaszol érdemileg egyetlen hozzá intézett kérdésre sem? Korrekt válasz helyett, miért a parlamenti ellenzék és a kérdésfeltevő sértegetésével és lejáratásával foglalkozik?
A politikának vannak játékszabályai. Aki sérteget, az sértegetést kap, akkor is, ha kérdést tesz fel.
Aki normális hangnemben, személyes sértegetés nélkül kérdez, annak mindig szokott válaszolni, ezt már külön megfigyeltem.
"Aki normális hangnemben, személyes sértegetés nélkül kérdez, annak mindig szokott válaszolni, ezt már külön megfigyeltem."
Ottó, te vagy az?
Nyugodtan nézd meg a parlamenti közvetítéseket, és figyeld meg, kivel milyen hangnemben beszél. Ehhez nem kell fideszesnek lenni.
"hogy elvakult idióták csak a Fidesz szavazói között vannak... :)"
Ezt egy szóval sem mondtam, de ha te ragaszkodsz ehhez, akkor nekem semmi kifogásom!
Bár hallgatott volna pl. a térdeléssel kapcsolatban.
Mert Katona József is megírta, hogy a magyar CSAK imádkozáskor térdel.
Aki nő elé térdel, az pedig ámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!