Csak én gondolom úgy, hogy Orbán meg Gyurcsány lényegében nem is ellenségek?
Meg úgy a politikusok egymással nem is bunkók? Nem tudom elképzelni, hogy haragudnának egymásra, csak nekünk nyomatják a durcit és amúgy hetente párszor felhívják egymást egyeztetni, hogy hogyan kell a magyar társadalmat jobban lezülleszteni és a politikát leegyszerűsíteni megjobban. Egyedűl Pintér Sándor meg Tasnádiról hiszem el, hogy qurvára rühellik egymást, de az is érdekes téma mert néztem
Tasnádi egy videóját, ott mondta, hogy beszélt M. Ricsi festőművész és Dózsa Gy. úti mészárossal, akit ugye a fidesz mentett meg a sittől tehát Pintér is tudhatott arról, hogy mi vele a szitu.
Szóval úgy érzem át vagyok verve és ezek jó pajtik.
Ez hlység.
Nyilván vannak dolgok amiben ki kell egyezniük, de szöges ellentétei egymásnak amit képviselnek.
Az a baj hogy olyanok is mehetnek szavazni, akik ezen a szinten vannak tisztában a politikával...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!