Örülsz, hogy S. P. lett a köztársasági elnök?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 20:19
1/21 anonim válasza:
Tényleg az SP.??:DDDlett az ország első embere??:DDDDDDDDD
ZSÍRR!!XD
2/21 anonim válasza:
Szerintem sportolónak jobb volt.
3/21 anonim válasza:
Miért kellene örülnöm egy bólogató bábunak?
5/21 anonim válasza:
Nem örülök. Átlag politikusnak elmenne, mert a többi se jobb nála. Jól felnyalta magát az elitbe és most köztársasági elnök lett. Na ez már nem smakli. Ezt az embert gyakorlatilag a királyunként kéne tisztelni (ha már egyszer államfő), ami már sok. Bár az is igaz, hogy hirtelen nem tudok jobbat és reálisabbat.
6/21 anonim válasza:
Nem, és nem is tudom hogy lehet az, mert a köztársasági elnöknek pártatlannak kéne lennie, ő pedig a Fidesz alelnöke. Hogy fér ez össze? A köztársasági elnök viszautasíthat törvényeket, ha valahol aggályosnak találja, vagy elküldi az Alkotmánybírósághoz.. Volt rá példa, nem is egyszer.
Na már most: szerinted fog ilyet tenni?
7/21 anonim válasza:
Nem ,mert nem való oda és abba a pozícióba amit kapott.
8/21 anonim válasza:
Ahogy már egy-két helyen leírtam: szerintem ő Magyarország első számú seggnyalója.
Pedro
9/21 anonim válasza:
Nem. Nekem egy köztársasági elnök olyan, mint amilyen a Göncz Árpád volt.
10/21 anonim válasza:
hehe. jól tetted fel a kérdést :D
amúgy meg nem tartom olyan nagyra a csávót, h méltó legyen erre a posztra.
továbbmegyek: ma Magyarországon nem tudnék olyan embert mutatni, akit én személy szerint oda valónak tartanék... szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!