Üzenhetek az ukrajnai Magyaroknak?
Ja azt tényleg nagyon siralmas.
Olyan emberek kaptak kettős állampolgárságot akik magyarul egy szót sem beszéltek
Ez szerintem a legalja.
De komolyan.
Igazatok van ezt először figyelembe sem vettem, de ezek is jelentős számok.
Mellesleg itt támogatják a kisebbséget picit és az öregebb korosztálybak "Orbán a megmentő".
Szóval sajnálom az ők nevükben is.
Folytathatom tovább: győzteskompenzáció! Fidesz találmány, megint csak az ő malmukra hajtja a szavazatot.
Külföldön dolgozó magyarok nem szavazhatnak levélben! Ez is korrekt, minél kevesebb ellenzéki szavazat. Erre veri a mellét Szíjjártó is.
Nem vagyok fideszes, sosem állítottam hogy az vagyok. Már ebből is látszik, hogy értelmezési nehézségeid vannak. Ettől függetlenül Orbán Viktor nem az én miniszterelnököm - ez egyébként egy szó, hiába írtad külön a magas ismereteid ellenére - hanem Magyarország miniszterelnöke.
Tettem fel kérdéseket a korábbi hozzászólásaimban azokra pedig érdekes módon nem válaszoltál hiszen nem tudtál. Ugyanazt az egy dolgot hajtogatod pontosan ugyanúgy mint egy gyerek akinek nincsenek széleskörű ismeretei és érvkészlete hiszen csak egy gyerek.
Tisztán látszik az is hogy nem ismered a választásirendszert ami nem baj, gyerekként én sem ismertem, neked is fel kell nőnöd ahhoz hogy ezeket megismerd, megértsd. Addig amíg ez nem történik meg ne beszélj erről a témáról és pláne ne okoskodj mert csak saját magadat járatod le de nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!