Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üzenhetek az ukrajnai Magyarok...

Üzenhetek az ukrajnai Magyaroknak?

Figyelt kérdés
Kérem őket, hogy 2022-ben ne jöjjenek Magyarországra a fideszre szavazni! Fejezzék be a szervezett szavazó szállítást ! Semmi szükség, újra fidesz hatalomra ! Ez nekünk nem kell!

2021. máj. 30. 19:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem. De az átalakított szavazó rendszerrel már annyi is számít amennyi jön. Nehogy azt gondolja bárki is, hogy a Magyarok többsége akarta a fideszt ! Var bőr a képükön azt hangoztatni, hogy a Magyar emberek szavazták meg őket. A nagy büdös lóf...!
2021. máj. 31. 10:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerinted mennyi magyar szavazott rájuk?
2021. máj. 31. 10:43
 13/24 anonim ***** válasza:

Ja azt tényleg nagyon siralmas.

Olyan emberek kaptak kettős állampolgárságot akik magyarul egy szót sem beszéltek

Ez szerintem a legalja.

De komolyan.

Igazatok van ezt először figyelembe sem vettem, de ezek is jelentős számok.

Mellesleg itt támogatják a kisebbséget picit és az öregebb korosztálybak "Orbán a megmentő".

Szóval sajnálom az ők nevükben is.

2021. máj. 31. 11:57
 14/24 A kérdező kommentje:

Folytathatom tovább: győzteskompenzáció! Fidesz találmány, megint csak az ő malmukra hajtja a szavazatot.

Külföldön dolgozó magyarok nem szavazhatnak levélben! Ez is korrekt, minél kevesebb ellenzéki szavazat. Erre veri a mellét Szíjjártó is.

2021. máj. 31. 14:48
 15/24 anonim ***** válasza:
A visszakérdezésre nem válaszolsz csak a saját elképzeléseidet hajtogatod, alaptalanul fröcsögsz olyan dolgokról amikről fogalmad sincs. Úgy viselkedsz mint egy gyerek, nem is lepne meg ha tényleg az lennél...
2021. máj. 31. 14:55
 16/24 anonim ***** válasza:
2021. máj. 31. 15:24
 17/24 A kérdező kommentje:
15-ös, kedves barátom! Nem vagyok kíváncsi a véleményedre! Veled ellentétben én ismerem a tényeket, tudom mi történik a világban és nem a propagandát nézem! Te is jobban járnál ha az igazságot keresnéd és tudnád, hogy mi fog történni a következő években ha ez a mostani kormány marad hatalmon! Tegnap már a szemét miniszter elnököd is arról beszélt, hogy mi lesz vele ha veszítenek. Elgondolkodtató, nem?
2021. jún. 1. 07:41
 18/24 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagyok fideszes, sosem állítottam hogy az vagyok. Már ebből is látszik, hogy értelmezési nehézségeid vannak. Ettől függetlenül Orbán Viktor nem az én miniszterelnököm - ez egyébként egy szó, hiába írtad külön a magas ismereteid ellenére - hanem Magyarország miniszterelnöke.

Tettem fel kérdéseket a korábbi hozzászólásaimban azokra pedig érdekes módon nem válaszoltál hiszen nem tudtál. Ugyanazt az egy dolgot hajtogatod pontosan ugyanúgy mint egy gyerek akinek nincsenek széleskörű ismeretei és érvkészlete hiszen csak egy gyerek.

Tisztán látszik az is hogy nem ismered a választásirendszert ami nem baj, gyerekként én sem ismertem, neked is fel kell nőnöd ahhoz hogy ezeket megismerd, megértsd. Addig amíg ez nem történik meg ne beszélj erről a témáról és pláne ne okoskodj mert csak saját magadat járatod le de nagyon...

2021. jún. 1. 07:49
 19/24 A kérdező kommentje:
EU-s pénzek elsikkasztásáért felelhet Andrej Babis. Remélem Magyarországon jövőre ez a hír,orbánról jelenik meg!!!!!
2021. jún. 1. 07:50
 20/24 anonim ***** válasza:
:) Köszi, legalább igazoltad amit állítottam rólad.
2021. jún. 1. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!