Mit üzenek a határon túli Magyaroknak?
Csak azoknak akik 2022-ben átjönnek a fideszre szavazni !
Ne tegyék ! Ennyi elég volt a fideszből ! Fogják már fel, hogy sokat ártanak az itt élőknek. 2 és fél millió a fidesz tábor. Ne segítsenek nekik újra hatalmon tartani Orbánt.
Én romániai vagyok, de eszem ágában sincs szavazni. Még ha szavaznék sem a Fideszre szavaznék, mert szerintem túlságosan sok a korrupciógyanús köztük. Ezenkívül nem értek egyet a túlságosan konzervatív és az Európa-ellenes hozzáállásukkal, az országnak szerintem ezzel inkább csak ártanak.
A környezetemben elenyésző azok száma, akik szavaztak legutóbb is, olyat meg még nem is hallottam, hogy valaki azért jelentkezett volna be egy magyarországi lakcímre, hogy szavazhasson az egyéni választókerületben is. Pedig a magyar határ közvetlen közelében lakom.
Az emberek nagy többségét szerintem hidegen hagyja, illetve inkább kimarad belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!