Nem mivel mindenkinek, ugyanolyan joga van szavazni. Ma pedig már egy 8 osztályos 300 nettót keres, egy diplomás 5-600 nettót, szinte minden csoportban a Fidesz a legerősebb párt, gyakorlatilag milliomos képzés van.
2021. máj. 30. 14:36
13/33 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető voltam. Nem az alsó, hanem a felső korhatárra gondoltam. Ez lehet kissé taplóként hangzik, de sok idős embert nagyon egyszerű befolyásolni vagy megvesztegetni.
2021. máj. 30. 17:05
14/33 anonim válasza:
Amennyiben felső korhatár is lenne, akkor végre eltűnnének a kommunisták. Sajnos jelenleg ezek adják az ellenzék legnagyobb részét.
2021. máj. 30. 18:06
15/33 anonim válasza:
#13 Mert a fiatalokat nem lehet befolyásolni meg becsapni? Sokkal könnyebb.
2021. máj. 30. 18:06
16/33 anonim válasza:
A fiatalok leginkább a jobbikra szavaztak, de mivel a jobbik mára szintén Gyurcsány fennhatósága alá tartozik, így ez teljesen megfordulhat.
A DK-ra 60 év felettiek szavaztak legtöbben, várhatóan most az összefogásra is ez a csoport fog legynagyobb arányba szavazni.
2021. máj. 30. 18:13
17/33 A kérdező kommentje:
Te jó Isten mi van ebben az országban. 14# Szerintem az a kommunista aki kínai komcsi egyetemet hoz ide, vagy putin (volt kgb-s) seggét nyalja, illetve kisz titkár volt. Gondolom ez nem számít.
15# Valamennyire igazad van, de vajon hány szavazatot vettek meg az idősöktől?
16# Gyurcsány így, gyurcsány úgy. 15 év elteltével nem unalmas még?
2021. máj. 30. 18:25
18/33 anonim válasza:
Inkább gyors vizsgát kellene tenni, hogy kiderüljön, egyáltalán érted-e a különféle politikai rendszerek működését. Az ilyen-olyan iskolai végzettség önmagában nem jelent semmit. Nekünk annak idején nyolcadikban volt néhány társadalomismeret-óránk, ahol szóba került ez a témakör is, nem tudom, hogy most is van-e ilyen, de ha már nincs, akkor nagyon sürgősen be kell vezetni újra. A felső korhatár nem hülyeség, én vagy a mindenkori nyugdíjkorhatárhoz, vagy a várható átlagos élettartamhoz igazítanám, egyszerűen azért, mert a 97 éves Joli néni nem a saját jövőjével játszik, amikor szavazni megy.
2021. máj. 30. 19:01
19/33 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek 18-as!
2021. máj. 30. 19:08
20/33 anonim válasza:
Hidd el én unom a legjobban, de mégis ott van az összefosásba.
Feljön a kérdés hogy, DE MIÉRT?
Válasz:"Gyurcsány így, gyurcsány úgy. 15 év elteltével nem unalmas még?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!