Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől robbant fel ennyire...

Mitől robbant fel ennyire hirtelen Jakab Péter népszerűsége? Hiszen semmi mást nem csinált mint eddig.

Figyelt kérdés

Mi változott most, hogy az emberek zabálják? Talán amiatt mert Karácsony Gergely is jelöltette magát, emiatt inkább már mindenki Jakabra fog szavazni inkább vagy mi?

Ötleteket várok.

2021. máj. 29. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vona egy igazi péniszarc, a Jobbik nagyon jól járt, hogy megszabadult tőle.
2021. máj. 29. 21:02
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Én hiszek azoknak a Jobbikból kilépőknek, akik azt mondják, hogy Jakab diktatórikus eszközökkel vezeti a pártot stb. Én az életben nem gondoltam volna, hogy jobbikra fogok szavazni, de én bizony előbb szavazok rá, mint az összes többire. Már-már ijesztő, ahogy felhozta magát az utóbbi években. Vonára akkor sem szavaztam volna, ha fizettek volna érne. Semmi karizma, semmi vezetői hajlam. Tökéletesen át tudja adni Jakab az elégedetlen magyar ember gondolatait. Megjegyzem, szerintem neki az összefogásban ezt a szerepet is szánták: ami a csövön kifér, ne fogja vissza magát, ennél már csak jobb lehet.
2021. máj. 29. 21:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Éljen a Jobbik. Köpönyegforgatóké a jövő :)
2021. máj. 29. 21:36
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

Én sem érzem hogy Jakab népszerű lenne.

Karácsony vagy Jakab teljesen mind1, mert mindkettő alkalmatlan.

A magyar embereknek azt kell tudatosítani hogy ha ezek odakerülnek a húsos fazékhoz akkor egymást marva fogják felzabálni. Nagyon csúnya világ fog ránk várni.

Én azért bízok a józan többségben és remélhetőleg soha nem fognak ezek a hatalom közelébe kerülni.

Aki jobbat akar a mostani kormánynál, egyetlen igaz dolgot tehet. Méghozzá azt hogy megvonja a támogatását az ellenézéktől, így előbb-utóbb létrejön egy ellenzékváltás, majd arra le lehet váltani a Fideszt.

2021. máj. 29. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣

2021. máj. 29. 21:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Milliós fizetéssel nem számít valaki gazdagnak? Hülyék vagytok?
2021. máj. 30. 08:24
 17/18 anonim ***** válasza:

"A magyar embereknek azt kell tudatosítani hogy ha ezek odakerülnek a húsos fazékhoz akkor egymást marva fogják felzabálni"

Mondjuk így a Fidesz után már nem nagyon lehet mit felzabálni, akkor még nem mindegy?

2021. máj. 30. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért ne következhetne be az ami a Görögöknél volt?

Konkrétan hogy hitelből kell újraéleszteni a gazdaságot, mert annyira tönkrement?

Ugye szerinted se tartunk még ott?

Szóval van lentebb, de erről akkor fogunk megbizonyosodni ha bekövetkezik a kormányváltás.

2021. máj. 30. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!