Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől robbant fel ennyire...

Mitől robbant fel ennyire hirtelen Jakab Péter népszerűsége? Hiszen semmi mást nem csinált mint eddig.

Figyelt kérdés

Mi változott most, hogy az emberek zabálják? Talán amiatt mert Karácsony Gergely is jelöltette magát, emiatt inkább már mindenki Jakabra fog szavazni inkább vagy mi?

Ötleteket várok.

2021. máj. 29. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Attól, hogy magyar.
2021. máj. 29. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem tapasztaltam, hogy hirtelen tömegek kedvelik. Sokan utálják, hogy gazdag emberként a néptől tarhál bírságra lóvét.
2021. máj. 29. 20:23
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Az emberek általában szimpatizálnak azzal akit az arrogáns, kivagyi hatalom szivatni próbál.

A bánatos bajszú bugris házmester epét hány tőle és bírságolja akár kell akár nem, az emberek meg nem értenek ezzel egyet.

2021. máj. 29. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:
77%

Ketteském:

1. nem gazdag ember

2. nem tarhál senkitől, kérés nélkül önszántamból utaltam neki egy szép kövér összeget

2021. máj. 29. 20:25
 5/18 anonim ***** válasza:
21%

"AZ A FAJTA KOMMUNIKÁCIÓ ÉS POLITIKAI VÍZIÓTLANSÁG AZONBAN, AMIT A JOBBIK FELVÁZOL , „AMIT PARIZERKAMPÁNYNAK IS NEVEZHETÜNK”, LEHET, HOGY PILLANATNYILAG NÉPSZERŰSÉGET HOZ, DE HOSSZÚ TÁVON SEM A JOBBIKNAK, SEM AZ ORSZÁGNAK NEM SZOLGÁL A JAVÁRA

– véli Vona Gábor.

A parizer Magyarországon a szegénység szimbóluma. (...) Ha ezzel kampányolsz, akkor lényegében a magyar társadalom egzisztenciális dühét, alsó középosztálybeli frusztráltságát lovagolod meg

– fogalmazott.

A Második Reformkor Alapítvány elnöke hozzátette: önmagában ez nem probléma, de ha kizárólag parizerből áll Jakab Péter és a Jobbik kommunikációja, az ezzel megszólított szavazótábor még nem képez törzsbázist, nem lesznek elkötelezett szavazók.

Annál a pártnál lesznek katasztrófaturisták, amelyik a dühüket, az anyagi nehézségüket legplasztikusabban, vagy a kormánnyal szemben legkritikusabban fogalmazza meg "

2021. máj. 29. 20:33
 6/18 anonim ***** válasza:
66%

"A parizer Magyarországon a szegénység szimbóluma."

Ez hülye. Én egyáltalán nem vagyok szegény mégis rohadtul szeretem a párizsit vajas kenyéren.

2021. máj. 29. 20:40
 7/18 anonim ***** válasza:
8%

4

Kamu

2021. máj. 29. 20:44
 8/18 anonim ***** válasza:
18%

ma 20:40

és gazdag kajának érzed? Ha jönnek vendégségbe hozzád akkor párizsival próbálsz villogni, hogy lássák hogy milyen jól élsz?

Az erőspistás parizeres kenyér a prolikban tud rezonálni nem a rózsadombi újgazdagoknál.

2021. máj. 29. 20:45
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Vona Gábornak volt esélye...nem élt vele.

Outsiderként viszonylag könnyű fikázni. De hol volt az éleslátása a 2018-as kampány során?

2021. máj. 29. 20:45
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

"és gazdag kajának érzed? Ha jönnek vendégségbe hozzád akkor párizsival próbálsz villogni, hogy lássák hogy milyen jól élsz?"

Az elmúlt öt évben egyszer jött hozzám valaki vendégségbe neki krumplilevest adtam.

2021. máj. 29. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!