Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lehetetlenítették el...

Miért lehetetlenítették el Polgár Tamást?

Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista, de mondjuk ki: Magyarországon a bűnözés igen nagy része a cigányok számlájára írható. Polgár Tamásnak megnéztem nagyon sok interjúját, és azt kell mondjam ez az ember szintén nem rasszista, fasiszta meg végképp nem. Ahogy ő mondta: A cigánybűnözés ellen harcol, nem a cigányok ellen. Zsidó származású barátnője van könyörgöm (aki lehet azóta már a felesége). Mégis akárhányszor kiállt a tisztességes adófizető magyar állampolgárokért, mindig megkapta a fasiszta és rasszista jelzőket. A tolvajkergetőknek köszönhetően sok vidéki falu és szórakozóhely szabadult meg a 90%-ban cigányok okozta bűnőzéstől és félelemben tartástól. Vagy mindegyik jogász, és az egész magyar "jog"rendszer ennyire ostoba vagy ennyire korrupt. Komolyan a bűnözőket kell megvédeni? Átvágja a biciklizárat egy hülyegyerek és az életben nem látom többet az nem baj de ha valaki kiáll honfitársaiért annak börtönben a helye? Nem beszélve a határon túli magyarokról, akiket szintén szeretnek megverni. Őértük kifog kiállni? Most hogy Polgár Tamás emigrált én úgy érzem a hazai politika és jogrendszer úgy ahogy van korrupt és a legjobb eltűnni innen. Egyedül azt nem értem miért volt ez jó. Polgár Tamást én legszívesebben a rendőrség vagy más bűnügyi szervnél látnám szívesen egy nagyon magas pozícióban, de még politikusnak is eltudnám képzelni. Ezzel szemben a média úgy állítja be, mintha veszélyes BŰNÖZŐ lenne. Kicsit ez felidegesített, ezért kíváncsi lennék más emberek véleményére.

2021. máj. 28. 21:12
1 2
 11/19 AxumFlyer ***** válasza:
84%

Szerintem a Tolvajkergetők az alábbi hibákat követték el:

- Mindent Tomcat szervezett és végzett igy mikor kivontak a forgalomból összeomlott az egész. Csapatot kellett volna építeni es kiosztani a munkát.

- Tomcaten kívül nem sok épeszű ember volt ott.

- A rendőrséggel együttmüködni kellett volna, nem gúnyolódni rajtuk.

- Az anyagi háttér nem volt kiépítve, pl. fizetős tagság, akik hamarabb láthatják a videókat.

- Tomcat eleve politikailag szélsőséges és megosztó személy, így minden kezdeményezése támadásoknak van kitéve.

2021. máj. 29. 05:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

10: Nem követtem az ügyét, de a wiki oldalán van mindenféle fordulat, kölcsönös állítások, hogy ki bántalmazott kit, meg ki nem, stb.

[link]

2021. máj. 29. 07:11
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
Mert nem tartotta tiszteletben azt az íratlan törvényt, hogy a cigányoknak Magyarországon mindent szabad.
2021. máj. 29. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy mellékszál is amiről sokan nem tudnak de egy bizonyos Sodinak a trolljai is szerepet játszottak benne , ha rákeres az ember google-ban akkor érdekes dolgokba fut bele.

Én a tolvajkergetőkből ismertem, szerettem is azokat a videókat, nem is gondoltam volna mik mentek a háttérben mielőtt elolvastam ezeket..

2021. máj. 29. 09:52
 15/19 meszike91 ***** válasza:
40%
menekültstátuszt kapott Kanadában
2021. máj. 29. 09:56
 16/19 anonim ***** válasza:

15

És annál nagyobb ellehetetlenítés nem is kell. Komolyan.

2021. máj. 29. 14:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ő Polgár Tamás, sajnos a múltja utolérté...de ezek mellett rengeteg sok apróság volt ami összeadódat, a 11-es jól kifejtette.

Viszont abban nem vagyok biztos hogy ha Tomcat helyett más vezeti a csapatokat akkor is ez lett volna a szervezet sorsa...

2021. jún. 22. 19:24
 18/19 anonim ***** válasza:

" Az anyagi háttér nem volt kiépítve, pl. fizetős tagság, akik hamarabb láthatják a videókat."

2012-ben még nem volt ilyen :D

2021. nov. 5. 19:39
 19/19 anonim ***** válasza:

18

Ytn nem, de máshol igen.

2021. nov. 5. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!