Nem vagyok rasszista, de mondjuk ki: Magyarországon a bűnözés igen nagy része a cigányok számlájára írható. Polgár Tamásnak megnéztem nagyon sok interjúját, és azt kell mondjam ez az ember szintén nem rasszista, fasiszta meg végképp nem. Ahogy ő mondta: A cigánybűnözés ellen harcol, nem a cigányok ellen. Zsidó származású barátnője van könyörgöm (aki lehet azóta már a felesége). Mégis akárhányszor kiállt a tisztességes adófizető magyar állampolgárokért, mindig megkapta a fasiszta és rasszista jelzőket. A tolvajkergetőknek köszönhetően sok vidéki falu és szórakozóhely szabadult meg a 90%-ban cigányok okozta bűnőzéstől és félelemben tartástól. Vagy mindegyik jogász, és az egész magyar "jog"rendszer ennyire ostoba vagy ennyire korrupt. Komolyan a bűnözőket kell megvédeni? Átvágja a biciklizárat egy hülyegyerek és az életben nem látom többet az nem baj de ha valaki kiáll honfitársaiért annak börtönben a helye? Nem beszélve a határon túli magyarokról, akiket szintén szeretnek megverni. Őértük kifog kiállni? Most hogy Polgár Tamás emigrált én úgy érzem a hazai politika és jogrendszer úgy ahogy van korrupt és a legjobb eltűnni innen. Egyedül azt nem értem miért volt ez jó. Polgár Tamást én legszívesebben a rendőrség vagy más bűnügyi szervnél látnám szívesen egy nagyon magas pozícióban, de még politikusnak is eltudnám képzelni. Ezzel szemben a média úgy állítja be, mintha veszélyes BŰNÖZŐ lenne. Kicsit ez felidegesített, ezért kíváncsi lennék más emberek véleményére.
Kétlem. Ahova emigrált (Kanada) ott nem is lenne szükség tolvajkergetőkre sem hasonlókra. Biztos van ott is bűnözés és talán korrupció is de olyan nyíltan és gátlástalanul biztos hogy nem mint Magyarországon.
2021. máj. 28. 21:29
4/19 anonim válasza:
3: úgy értettem, hogy ha ott is lenne biciklilopás vagy más hasonló dolog, és ugyanúgy lépne ott fel ellene, mint itt, akkor ott is elkapnák
2021. máj. 28. 21:32
5/19 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy Polgár Tamás úgy ahogy van ártatlan, de mérjük össze a pozitív és a negatív cselekedeteit. Még ha önbíráskodást is követett el, azt 10-ből 9-szer bűnözők ellen (akik biztosan tettek ezerszer rosszabb dolgokat). Mégis a bíróságok egyenesen megvédték a bizonyítottan bűnös tolvajokat és bűnözőket, a jaj de gonosz önbíráskodó tolvajkergetőket pedig elnyomták. Polgár Tamás több bűnözőt kapott el, mint amennyit a lassú és ostoba magyar rendőrség valaha is fog. Büntetései és elítélése Polgár Tamásnak úgy érzem nagyon erősen túlzottak, a bűnözés ellen tett nagyon hatásos tetteit viszont elfelejtik.
2021. máj. 28. 21:35
6/19 Koplárovics Béci válasza:
Hatékonyabb volt, mint a rendőrség. Ez nyilván nem tetszett nekik. Innentől már csak egy valamirevaló ügyet kellett kivárni. Nyilvá K. Dzsézönsztetem Messzike huszadrangú kerékpártolvaj elleni ejnyebejnye nem ilyen, egy fegyveres fellépés már inkább.
2021. máj. 28. 21:55
7/19 anonim válasza:
“ Zsidó származású barátnője van könyörgöm (aki lehet azóta már a felesége). ”
Hahaha, a csaj már vagy 10 éve elzavarta Tomcatet. Ahogy kinőtt a lázadó korszakából, már esze ágában se volt az életét hozzá kötni, vele együtt nyomorogni Kanadában.
2021. máj. 29. 00:04
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezt rosszul tudtam. De a lényegen nem változtat.
2021. máj. 29. 00:13
9/19 anonim válasza:
"a média úgy állítja be"...Hol írtak most róla, történt valami?
2021. máj. 29. 05:14
10/19 AxumFlyer válasza:
Nem önbiráskodtak, csak felkutatták a tolvajt, kihívták a rendőröket, esetleg visszatartottak az illetőt a rendőrök megerkezeseig. Ez minden állampolgár joga. Sajnos ezt sokan onbiraskodasnak tekintik, sőt számos esetben láttuk, hogy az utca embere a bunozo pártját fogta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!