Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a DK és Gyurcsány szavazói?

Kik a DK és Gyurcsány szavazói?

Figyelt kérdés

Az összes Magyar társadalmi rétegbe tartozó embereket megkárosította, meglopta és félrevezette.

Saját bevallása szerint is hazudtak reggel, éjjel, meg este, olyan böszme kormány még nem volt mint az övéké , majd belehalt, hogy úgy tegyen mintha kormányozna.

Megszorítások, adóemelések, bérbefagyasztás, rablóprivatizáció és még napestig lehetne sorolni van a Gyurcsány kormány számláján.

Még is ki szavaz erre a bandára és az Összefogásra?

2021. máj. 26. 19:42
1 2
 11/18 Alex Fly ***** válasza:
31%

Azok, akik nem csak a 10 écmve ismételgetett maszlagot veszik be, hanem tisztában vannak a valósággal.

Mellesleg ha te furcsának találod, hogy akadnak még DK-szavazók, akkor ahhoz mit szólsz, hogy akadnak olyanok is, akik képesek a fideszre szavazni? Ez azért jóval hihetetlenebb...

2021. máj. 26. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak számodra. Van aki elkúrta, és van, aki helyrehozta.
2021. máj. 26. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek megvannak a saját érdekei hogy kire szavaz. És nem a szavazóknak kell ezt elmagyarázniuk az a politikusok feladata hogy meggyőzzenek róla
2021. máj. 26. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem még azok is tipikus DK-szavazók, akik anno megszokták, hogy mindent Moszkvából mondanak meg, osztanak le nekünk.

Jelenleg ők akarják leghangosabban az európai föderációt. Minden ugyanaz, csak most a kommunizmus mintegy évtizednyi búvópatak-üzemmód után Brüsszelben bukkant újból felszínre.

A DK-nál senki sem ragaszkodik nagyobb eltökéltséggel pl. ahhoz, hogy csak az EMA vakcinaengedélye a jó, az OGYÉI szerintük hiteltelen, mert nem birodalmi szerv. Olyannyira erős bennük a Brüsszel-hit, hogy míg más baloldali pártok szintén az EMA kizárólagossága mellett foglalnak állást, politikusaik csöndben azért felvették a keleti oltást is, ha épp azt kínálták fel nekik, míg több DK-s inkább belehalt a betegségbe, mintsem az általuk hiteltelenített oltóanyaghoz folyamodtak volna. Ez azért becsületes, elvhű, úgymond gerinces kiállásra utal egy ügy mellett, még ha az az ügy egy pont olyan torz filozófia is, mint amilyen anno a szovjet kommunizmus volt.

(Megjegyzem, amúgy semmi bajom az EMA-val, az általa eddig jóváhagyott oltásokkal meg pláne, én is Astrát kaptam, a bajom az, hogy nekik Brüsszel és ami onnan jön, csak az jelenti az univerzumot.)

2021. máj. 27. 00:23
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
HAZAÁRULÓK!
2021. máj. 28. 16:21
 16/18 Alex Fly ***** válasza:

@15: ha azt szeretik, ha Moszkva dirigál, akkor egyértelműen a fidesz az ő pártjuk - jelenleg az képviseli az orosz és kínai érdekeket mind a magyarok, mind Európa ellenében.

Az EMA ellen meg nem értem, mi a kifogásod: jelenleg az a hatóság, amelynek joga van engedélyezni egy szert európai felhasználásra. Az OGYÉI felettes szerve - és nem kötelezheti holmi kormányrendelet a vizsgálatok mellőzésére...

2021. máj. 28. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:

"ha azt szeretik, ha Moszkva dirigál, akkor egyértelműen a fidesz az ő pártjuk"

Na már vártam. Mintha a Fidesz bűne mentség lenne az ellenzék bűnére. Mintha a szocik nem rohantak volna minden pillanatban Putyinhoz annak idején.

"Az EMA ellen meg nem értem, mi a kifogásod"

Direkt leírta az illető a válasza végére, hogy nincs baja az EMA-val. De azért rámondod...

2021. máj. 29. 23:41
 18/18 anonim ***** válasza:

"ha azt szeretik, ha Moszkva dirigál, akkor egyértelműen a fidesz az ő pártjuk - "

Volt idő, mikor Moszkva dirigált, nem tudom, akkor, az ellen volt-e kifogásod, de jelenleg nem Moszkva akarja megmondani, mennyi vadembert kell befogadnunk, vagy hogy miben sérülnek a "melegek" jogai, vagy 80%-os ballib médiafölény alatt már nem beszélhetünk szabad sajtóról.

2021. máj. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!