Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a DK és Gyurcsány szavazói?

Kik a DK és Gyurcsány szavazói?

Figyelt kérdés

Az összes Magyar társadalmi rétegbe tartozó embereket megkárosította, meglopta és félrevezette.

Saját bevallása szerint is hazudtak reggel, éjjel, meg este, olyan böszme kormány még nem volt mint az övéké , majd belehalt, hogy úgy tegyen mintha kormányozna.

Megszorítások, adóemelések, bérbefagyasztás, rablóprivatizáció és még napestig lehetne sorolni van a Gyurcsány kormány számláján.

Még is ki szavaz erre a bandára és az Összefogásra?

2021. máj. 26. 19:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nyugdíjasok, fanatikus Gyurcsány-rajongók, akik az őszödi beszédre azt mondják, hogy az teljesen rendben volt. Hát kinek mi. Engem nagyon is szíven ütött az a mondat, hogy "nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet". De hát néhány ember szerint nincs ezzel semmi baj. De lesz ez még így se.
2021. máj. 26. 19:45
 2/18 anonim ***** válasza:

Van egy kollegám, aki gyakorta kifakad mindenki előtt, hogy az a szemét, az a mocsok, az a sz.rházi, az a g.ciláda, az a (..stb. stb., ilyenkor egyre feljebb hergeli magát, alig bír leállni) már megint mit tett (most pl. éppen megszüntette az ingyenes parkolást:-D).

Sztem kollégák egy része egyetért vele (max ők mhelyen nem adnak hangot nézeteiknek), másik, nagyobbik része (mint én) vhol szíve mélyén (meg)sajnálja.

2021. máj. 26. 19:55
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

Többen mint hinnéd, mert bár első ránézésre egy szélsőséges szektának tűnik, a valóságban ennél sokkal árnyaltabb a kép és jóval integratívabb pártról van szó. Természetesen van egy stabil több10ezres szektás bázisuk, de ez a szavazóiknak csak kis százaléka. Mert bár Gyurcsány és a DK megosztó, de ezzel együtt is talán az egyetlen ellenzéki párt, amely mer állítani konkrétumokat, olyan kijelentéseket, ami nem feltétlenül tetszik mindenkinek. Mert jelenleg már az egész politika abból kezd állni, hogy mindenki a megúszásra hajt és már senki se mer semmit állítani ,mert attól retteg, hogy diszlájkokat generál. Így a politikából egyre inkább kiábránduló emberek közül sokakat meg tud szólítani egy olyan párt, amely kicsit kibeszél a kánonból ,a hazugság már nem üti meg az emberek ingerküszöbét ,mert mindenki tudja, hogy az összes politikus hazudik, így akár ezt még erénynek is tarthatják, hogy Gyurcsány 'legalább' (félig meddig nyilvánosan) beismeri. Meg legalább nem csak a semmitmondó fedezet nélküli ígérgetést tolják, hanem valami kompetenciát is lehet látni Dobrevben, ami az összes többi jelöltből teljesen hiányzik.

Nem vagyok DK szavazó, egyik pártért sem rajongok,fogalmam sincs még kire fogok szavazni(u.n. bizonytalan szavazó vagyok) de ettől még értem a miértjét és a hogyanját, hogy miért tud még mindig viszonylag népszerű lenni ez a pártformáció és bár nem rajongok értük, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy akár rájuk szavazzak. Egy Dobrev Klára vezette ellenzékre nagyobb valószínűséggel szavaznék mint mondjuk egy Fekete-Győr,Karácsony vagy Jakab vezette ellenzékre, mert minden hibájával együtt is többet nézek ki belőle, mint bármelyik másikból azok közül, akiket jelenleg le akarnak nyomni a torkunkon.

2021. máj. 26. 19:59
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Az idióták, a legalja.
2021. máj. 26. 20:24
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Degenerált Komcsik
2021. máj. 26. 20:26
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem vagyok dk-s, soha nem is leszek, de bizonyos szempontokat meg tudok érteni.

Először is azt a látszatot keltik, hogy ők a Fidesz abszolút ellentéte, valakik pedig pont ezt keresik. Tehát pl. a Fidesz mindig hadban áll az EU-val, a DK egyenesen Európai Egyesült Államokat szeretne. A Fidesz megadta a határon túliak állampolgárságát, a DK viszont az egyetlen párt, aki elvenné a szavazati jogukat. Stb.

Másrészt a DK egy működő, stabil párt, amit ráadásul egy vezető típusú ember vezet. Ez az ellenzéki oldalon jelenleg nagy szó.

2021. máj. 26. 20:37
 7/18 anonim ***** válasza:

2. voltam, nem tettem hozzá, hogy ilyenkor Orbánt szidja. Maga se tudja, mivégre.

De embereire akadt a DK képében, akiknek őhozzá hasonlóan egyetlen önmeghatározása az Orbán elleni örök antagonizmus.

2021. máj. 26. 21:09
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
Gyurcsány alatt 44, vagy 46 százalékos adósávba is bele estem, de még is jobban éltem mint most. Pedig azóta is az a munkaköröm van. Ahogy 2006-ot kezelte, onnantól meg rá is szavazok.
2021. máj. 26. 21:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ahogy 2006-ot kezelte, onnantól meg rá is szavazok."

Gratulálok!

2021. máj. 26. 21:25
 10/18 anonim ***** válasza:
Van olyan (akár itt is), aki azért gondol vissza pozitívan a GyF-időre, mert pont akkor került birtokába fedezetlenül olyan vagyon, aminek törlesztésébe már a kormányváltáskor bukott bele, és hiába próbálta Orbán kihúzni a pöcéből, a veszteséget azóta is nyögi.
2021. máj. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!