Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végeztek már immun ellenanyag...

Végeztek már immun ellenanyag teszteket a 4 millió leoltotton,h melyik vakcina volt a leghatasosabb?

Figyelt kérdés

4 millio embernel már siman ki lehet mutatni h melyik vakcina utan termeltek legtöbb ellenanyagot.

Ne gyertek azzal,h mindenkinek mas az immunja!

Ha mondjuk kiderül a kinai nem.rns alapurol h ugyanolyan " jo" mint az rns,akkor a szros karzyakat nyugat euban is elfogadjak nem?

2021. máj. 25. 21:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#16 valami rémlik a tanulmányaimból. Habár ott kiemelték, hogy az elölt vírusos vakcinák esetén (pl sinopharm) ez a védelem nem alakul ki, mert nincs sejtes behatolás.
2021. máj. 26. 08:20
 22/28 anonim ***** válasza:
44%

#19/23

Ha beleállna ebbe a kormány akkor az lenne az ellenzék reakciója, hogy 1) minek költünk erre adófizetői mrd-ket, mikor a WHO sokkal színvonalasabban elvégzi ezt és hogy 2) a magyar kutatók eredményei egy kalap kulát sem érnek, ezek csak az O1G hamisított számai. Egész biztos, hogy a magyar kutatás nemzetközi megítélésén rontani akarna az ellenzék és bizalmatlanságot gerjeszteni ennek kapcsán, amivel semlegesíthetnék más erőfeszítéseit.

2021. máj. 26. 11:55
 23/28 anonim ***** válasza:
#22: A szövegértés az nem nagyon megy. Ha csak annyit tudunk a kínai vakcináról, ami a 444-en megjelenik, akkor kénytelen leszek arra hagyatkozni. Nem azt mondtam, hogy feltétel nélkül el kell hinni mindent ami a 444-en van (nagyon nem), én meggyőzhető vagyok bármiről, de kicsit több kell a meggyőzésemhez annál, hogy a fidesz úgy döntött, hogy jó lesz ez nekünk, mert más országokban is oltanak vele. Neked ennyi elég, abból kiindulva, hogy nagyon fáj a kis lelkednek, a fasiszta állampártot lefasisztáztam, kicsit olvasgassál, hogy mi az a fasizmus, aztán nézz körül az országban, amiben élsz.
2021. máj. 26. 13:18
 24/28 anonim ***** válasza:
#24: Ez már kicsit túlmutat a témán. Talán nem így kellett volna kormányozni az elmúlt 10 évben, hogy mostanra a lakosság jelentős része azt se higgye el az állami szerveknek, amit kérdeznek. De hát a magyaroknak pont jó ez így, nem is érdemelnek mást.
2021. máj. 26. 13:19
 25/28 anonim ***** válasza:
56%
#23: A pfizernek azért jóval komolyabb "doksija" van, mint a sinopharmnak.
2021. máj. 26. 13:20
 26/28 anonim ***** válasza:

#22!

A te értelmezéseden a szövegértés az, ha veled együtt bégetek.

Én erről egészen mást gondolok. Jelen esetben azt, hogy gondod van a szövegértéssel, mert azt mondod, hogy "Ha csak annyit tudunk a kínai vakcináról, ami a 444-en megjelenik". Pedig nem a kínai vakcináról van szó, hanem a hatásmechanizmusról. A mondat második felével pedig az a probléma, hogy egy részigazság mindig hazugság. Te elfogadod ezt a hazugságot.

A 444-re nagyon jellmező, hogy csak részigazságokat közöl, amiket nem lehet megkérdőjelezni, de az igazsághoz sincs semmi közük. Ajánlom a Kétfészeres jelentet a Monty Pythontól.

Az én lelkemet nem zavarja, hogy égeted magad a fasisztázással.

2021. máj. 26. 13:31
 27/28 A kérdező kommentje:

De melyik termel legtöbb antitestet?

Köszi a válaszokat,ne vitázunk ezen h melyik a jó,felesleges.

Amugy meg ha lenne vmi adat akkor is hazugsag lenne.

Media pont azert nyomát ennyi hazugsagot h az emberek elforduljanak a politikatol es rahagyjak még jobban a politikusokra akik azt csinalnak amit akarnak.

Ezt nem en talaltam ki,hanem olvastam regebben!

2021. máj. 26. 21:09
 28/28 anonim ***** válasza:
56%
A kiserleti teszteken megallapitottak, hogy a Moderna es a Pfizer a leghatekonyabb, vedettseg 95-98 %. A kinairol es oroszrol nem tudok semmit, mert ott, ahol elek, nem engedelyeztek.
2021. máj. 27. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!