Végeztek már immun ellenanyag teszteket a 4 millió leoltotton,h melyik vakcina volt a leghatasosabb?
4 millio embernel már siman ki lehet mutatni h melyik vakcina utan termeltek legtöbb ellenanyagot.
Ne gyertek azzal,h mindenkinek mas az immunja!
Ha mondjuk kiderül a kinai nem.rns alapurol h ugyanolyan " jo" mint az rns,akkor a szros karzyakat nyugat euban is elfogadjak nem?
#19/23
Ha beleállna ebbe a kormány akkor az lenne az ellenzék reakciója, hogy 1) minek költünk erre adófizetői mrd-ket, mikor a WHO sokkal színvonalasabban elvégzi ezt és hogy 2) a magyar kutatók eredményei egy kalap kulát sem érnek, ezek csak az O1G hamisított számai. Egész biztos, hogy a magyar kutatás nemzetközi megítélésén rontani akarna az ellenzék és bizalmatlanságot gerjeszteni ennek kapcsán, amivel semlegesíthetnék más erőfeszítéseit.
#22!
A te értelmezéseden a szövegértés az, ha veled együtt bégetek.
Én erről egészen mást gondolok. Jelen esetben azt, hogy gondod van a szövegértéssel, mert azt mondod, hogy "Ha csak annyit tudunk a kínai vakcináról, ami a 444-en megjelenik". Pedig nem a kínai vakcináról van szó, hanem a hatásmechanizmusról. A mondat második felével pedig az a probléma, hogy egy részigazság mindig hazugság. Te elfogadod ezt a hazugságot.
A 444-re nagyon jellmező, hogy csak részigazságokat közöl, amiket nem lehet megkérdőjelezni, de az igazsághoz sincs semmi közük. Ajánlom a Kétfészeres jelentet a Monty Pythontól.
Az én lelkemet nem zavarja, hogy égeted magad a fasisztázással.
De melyik termel legtöbb antitestet?
Köszi a válaszokat,ne vitázunk ezen h melyik a jó,felesleges.
Amugy meg ha lenne vmi adat akkor is hazugsag lenne.
Media pont azert nyomát ennyi hazugsagot h az emberek elforduljanak a politikatol es rahagyjak még jobban a politikusokra akik azt csinalnak amit akarnak.
Ezt nem en talaltam ki,hanem olvastam regebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!