Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végeztek már immun ellenanyag...

Végeztek már immun ellenanyag teszteket a 4 millió leoltotton,h melyik vakcina volt a leghatasosabb?

Figyelt kérdés

4 millio embernel már siman ki lehet mutatni h melyik vakcina utan termeltek legtöbb ellenanyagot.

Ne gyertek azzal,h mindenkinek mas az immunja!

Ha mondjuk kiderül a kinai nem.rns alapurol h ugyanolyan " jo" mint az rns,akkor a szros karzyakat nyugat euban is elfogadjak nem?

2021. máj. 25. 21:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%
#10: Téged meg az ne zavarjon, hogy a 444 a saját eszközeivel próbálja jól-rosszul elvégezni azt a feladatot, amit a magyar állam nem végez el.
2021. máj. 25. 22:56
 12/28 anonim ***** válasza:
#10 én kíváncsi vagyok, mitől függ még?
2021. máj. 25. 23:15
 13/28 anonim ***** válasza:
36%

#11!

Egyszer meghallgathatnál egy szakembert a 444 mindenhez is értő firkászai helyett.

2021. máj. 25. 23:21
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

"Téged meg az ne zavarjon, hogy a 444 a saját eszközeivel próbálja jól-rosszul elvégezni azt a feladatot, amit a magyar állam nem végez el."

Az senkit nem jogosít fel "zs" kategóriás "kutatások" publikálására, hogy valaki más nem csinálta meg azt. De amúgy a WHO-tól kezdve több más hozzáértő intézmény is publikált rengeteg nyílvános információt a témában én nem Orbántól akarom hallani az ilyen kutatásokat, hanem a szakma leginkább hozzáértő képviselőitől... Nem értem mi itt ez a nagy Orbán mánia, hogy mindent is a kormány és Orbán kellene elvégezzen.

2021. máj. 25. 23:26
 15/28 anonim ***** válasza:
6%

Szerinted a kormány a kis statisztikáját amit kirakott mégis mi alapján számolták? Amikor valakit találnak aki fertőzött akkor hidd el megkérdezik tőle, hogy mikor és mivel volt oltva és ebből van statisztika is. (Ami azért nem publikus, mert a sok okos esetleg elkezdene olyan oltásra várni ami nincs, amivel meg magukat meg a társadalmat is megszívatnák, mert a hajadra kenheted a 4-5%-kal magasabb védelmet ha cserébe azt csak hónapokkal később szerzed meg)

Illetve ha megnézed nem találod furcsának, hogy pl. a rosszul (kétharmadánál csak alakult ki megfelelő számú antitest) teljesítő Sinopharm tesztből 7 oldalnyi van(teljes oldalon 100 teszt van) és mégis csak 3-an csináltak tesztet az első oltás után, míg az összes többinél nagyságrenddel több első oltás utáni teszt is van. (Modernánál 22-ből 10 teszt az első oltás után készült, Szputyniknál 102-ből 12, Pfizernél 139-ből 35, Astrát nem számolom meg, mert ott nagyon nagy idő van a két oltás között ergo érthető lenne ha valaki nem bírna várni és már az első után kíváncsi lenne. ) Arról nem is beszélve, hogy minden oltásnál azt mondják, hogy a 2. után 2 héttel alakul ki a teljes védettség de a Pfizer amit a független, objektív média nyom az olyan jó a 444 szerint, hogy 35-ből 1 embernél nem alakult ki elég antitest már az első oltás után, ami csak 2,8%, míg azoknál akik két oltás után nézték 1,9%, szóval nem is tudom minek adtak belőle második oltást is ha már az első is 97,2%-ban véd.

Amúgy nem olyan nehéz azt mérni ami tényleg számít is, csak szimplán a tesztek helyett azt kéne megkérdezzék hogy aki már megkapta a 2. oltást azok közül hányan betegedtek meg és hányan jutottak kórházba, csak esetleg ott kiderülne hogy nincs lényeges különbség, sőt mivel Sinopharmmal nem a veszélyeztetteket oltották esetleg még emiatt jobban is szerepelne.

2021. máj. 25. 23:27
 16/28 anonim ***** válasza:
61%
#12 sejtes immunitás megvan?
2021. máj. 25. 23:36
 17/28 anonim ***** válasza:

6-osban említett dokumentációban éppen ilyen teszt volt felsorolva különboző vakcinákra, korosztályokra, első-, második oltás utáni időpontok után hány megbetegedés történt, ezekből hány % volt különböző lefolyású, illetve fatális. Sajnos nem mentettem el a címet, de eléggé meggyőző volt.

2021. máj. 26. 00:07
 18/28 anonim ***** válasza:
57%

#15: A Sinopharm a kormány rendkívül manipulatív táblázatából is látszik, hogy jóval rosszabb a többinél, csupán korrigálni kéne olyan tényezőkkel, hogy például a pfizert jóval korábban kezdték el adni, pfizert (kisebb számban modernát) kapott az összes egészségügyis, akik a leginkább kitettek a vírusnak, meg ahogy írod, a különböző alapbetegségekkel rendelkezőknek szintén leginkább pfizert adtak, mert azt kb. bárkinek lehet adni.

Egyébként arról sem vagyok meggyőződve, hogy azok a bizonyos számok nem hasraütésre születtek.

2021. máj. 26. 00:16
 19/28 anonim ***** válasza:
#14: Nyilván nem úgy gondoltam, hogy személy szerint orbánnak a két kezével kéne megvizsgálnia, hogy na, jó-e a sinopharm, vagy nem. De ha már idehozták a kínai löttyöt komoly bevizsgálás nélkül, mondván, hogy máshol oltanak vele, szóval jó lesz, akkor az a minimum, hogy gondoskodnak arról, hogy vizsgálják utólag, hogy tényleg kivált-e megfelelő immunválaszt a sinopharm.
2021. máj. 26. 00:18
 20/28 anonim ***** válasza:
56%
Ja és értem én, hogy a 444 kutatása nem az igazi, de ha tudsz ennél jobb utánkövetéses vizsgálatot a Sinopharmmal kapcsolatban, akkor nyugodtan linkeld. Vannak országok ahol már harmadik oltást adnak belőle, biztosan nagyon hatásos. :) Itthon meg ha a fasisztákon múlik, akkor soha nem fog kiderülni, hogy hatott-e a kínai lötty, amit beléd nyomtak, és védett vagy, vagy nem. Minimálisan sem érdekli őket az életed, a lényeg hogy mindenkibe belenyomjanak valamit, aztán lehessen nyitni, mert az emberek már unták a bezártságot, és egyesek már olyan radikális lépésekre készültek, hogy nem a Fideszre szavaznak jövőre.
2021. máj. 26. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!