Az embereknek mi a baja a kínaiakkal?
Kőbányán lakom olyan utcában ahol sokan élnek és a világ leg kedvesebb emberei!
Fiam most lesz 3 éves, de 3 hónapos kora óta vigyáz rá időnként a szomszéd középsulis kínai lány, a boltjaikban vásárolok és a boltosnővel meg férjével órákig lehet kedvesen beszélgetni egy tea mellett, több jó árushoz is beajánlottak a piacon így egy csomó cucchoz könnyen hozzájutok.
Kiskoromban, a 90-es években ez egy putri környék volt, de mióta megjelentek a kínaiak elmenekült az összes cigány és sorban újítják fel a házakat!
Aki szereti a kínaiakat az nyugodtan költözzön ki. Dolgoztam velük, senkinek nem kívánom. Teljesen más kultúra, ahova beteszik a lábukat ott szorítják ki a helyieket.
Ha rajtam múlna, biztosan korlátoznám a számukat. A fudan egyetem Pesten csak kínaiaknak?! Évente 5.000 kínai, aki majd itt ragad?!
Ezt biztosan mindenki átgondolta?
11
Egyetértek a kínaiakkal kapcsolatban.
De a Fudanra papíron azt mondják, azzal reklámozzák, hogy harmad kínai, harmad magyar és harmad "külföldi" diák fog tanulni ott.
Ettől függetlenül, hog ez igaz vagy sem, nyugodtan elképzelhető, hogy VALÓJÁBAN tényleg mind etnikailag kínai lesz, csak magyar állampolgár IS, meg külföldi IS.
Pont, mint a zsidóknál.
12. Gyűjtöd az adatot, hogy mi legyen az érzékenyítési téma?
12# nem tudtak szállítani, ehhez képest többlet költségekkel fenyegettek, a kommunikáció hangneme minősíthetetlen volt, folyamatosan ígérgetnek, de nem tartottak be semmit, szó szerint agresszívek voltak.
Csak egy sztori a megértéséhez. Az adott termékre vállaltak a kínaiak, hogy egy független minősítő cég tanúsítvány at megszerzik. Ez gyakorlat volt minden szállítóra. A kínai elbukott, erre meg akartak venni a minősítő céget, meglegyen a papír. Ez úgy derült ki, hogy a minősítő cég direktbe felhívott és elmesélte , hogy mi történt, viszonylag emelkedett hangnemben.
Hozzáteszem több tízéves működésük alatt soha nem fordult elő.
Összeségében amit láttam tőlük emberileg , szakmailag felejtősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!