Bejut a Mi Hazánk és a Kutyapárt a Parlamentbe?
Én a Mindkettőt jelöltem meg.
A jelenlegi helyzet/erőviszonyok alapján: Szerintem a Mi Hazánk biztosan bejut, a Kétfarkúak pedig csak valószínűleg jutnak be.
Az én tippem a várható eredményekről:
Mi Hazánk min. 6%; max. 12%; valószínűleg 8% körül.
Kétfarkúak: min. 3%; max. 7%; valószínűleg 5% körül.
SZERINTEM CSAK A MI HAZÁNK JUT BE.
A Kutyapárt (egyébként nagyon helyesen) civil projektekre költi a kampánypénzét. Ők jelzésértékű megoldást nyújtanak a kiábrándultaknak. De nem fognak keményen kampányolni. Nem lepődnék meg, azon se ha bejutnának, de a jelenlegi közvéleménykutatások alapján nincs bejutáshoz szükséges támogatottságuk.
A Mi Hazánk erősödést mutatott az elmúlt évben, szerintem már 5% feletti a szavazótáboruk. Hozzájön az, hogy pl. Toroczkai László Youtube csatornáján kampányt folytatnak az online cenzúra ellenére. A kérdés az lesz hogy fenn tudják-e tartani az offline térben a szavazóikat. Ha standolnak, kopogtatnak az egész országban az biztos bejutás. Hozzájön ehhez az is, hogy ők nem csak 71, hanem mind a 106 választókerületben jelöltet állítanak. (Ez töredékszavazatokat jelent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!