Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk bekerül a parlamen...

A Mi Hazánk bekerül a parlamentbe 22-ben?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem csak bekerül, hanem Toroczkai lesz a miniszterelnökünk.
46 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Az itt lévő szavazatok alapján lesz pofára esés amikor bejutnakxd 5-6% csont nélkül meg lesz, hiába mérnek a Fideszes meg a ballib közvéleménykutatók akármit...
2021. ápr. 3. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Igen,és a Táncsics radikális balpárt is be fog kerülni a parlamentbe.
2021. ápr. 3. 16:37
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Csak a Fidesz és az összefogás pártjai lesznek bent.
2021. ápr. 3. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Hát azok biztos nem fognak rájuk szavazni akiket március 15.-én a COVID19 járvány kellős közepén kicsábítottak az utcára illegálisan tüntetni, aztán egyenként mindenki meg lett bírságolva, és jó ha ennyivel megúszták és nem kapták el a vírust. Ez nagy hiba volt T részéről, fogást kerestek a Fideszen és előbbre került a pártérdek az emberek egészségénél.
2021. ápr. 3. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Az önkormányzati választásokon átlagosan 5%-ot értek el, és azóta csak népszerűbbek lettek, különösen amióta egyedüli pártként zászlójukra tűzték a covidiktatúra megszüntetését. A közvéleménykutatók mindig szándékosan alulmérik a magyar pártot (régen a Jobbikot, most a Mi Hazánkat).
2021. ápr. 3. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Remélem ő lesz a miniszterelnök
2021. ápr. 3. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Hát abban biztos lehetsz hogy ez csak hozni fog. Az emberek 70%a nagyon unja a korlátozásokat és a Mi Hazánkon kívül egy párt sem képviseli ezt az álláspontot. A Fidesz meg az ellenzék egymásra licitál coronaimádásban...

2021. ápr. 3. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

#4 Az origo és egyéb liberálmarxista szennyoldalak hazugságaival ellentétben messze nem bírságoltak meg mindenkit, pl. engem sem. A rendőrök nagy része semmit nem csinált, mert ők is egyetértettek velünk, néhány buzgómócsing ávós büntetett sokat. Az ő büntetésük kifizetésére a Mi Hazánk gyűjtést indított.

Mivel a vírusok sokkal kevésbé terjednek szabad téren, főleg olyan napos időben, mint aznap volt, kötve hiszem, hogy bárki ott betegedett volna meg. Mi, magyar hazafiak egyébként is vagyunk olyan értelmesek, hogy aki beteg, az nem megy tüntetni.

2021. ápr. 3. 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a youtube csatorna, a közösségi megmozdulások a promotálás miatt meg lesz az 5%, de sajnos politikában ritkán működik a 3. oldal. Szinte mindig 2 van, és aközött választanak az emberek. De ha engem kérdezne valaki, akkor biztos meg lesz az 5%.
2021. ápr. 9. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kerülnek be, mert a szimpatizánsaik azt kérdik mi a garancia, hogy egy-két év múlva nem járnak úgy mint Vonáékkal? Nem véletlenül hullott szét a jobbik, megrendült a bizalom mindegyikükben amit nem nagyon lehet visszaállítani. Ráadásul egy vérbíró dédunokája a párt vezetője...
2021. ápr. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!