Az őszi negyedik hullámban már kötelező lesz az oltás?
Figyelt kérdés
Az ország fele még mindig oltatlan, így nehéz lesz kivédeni újra a vírust. Ez ismét megtelő kórházakhoz és leálló egészségügyhöz vezet.
Ha újból lecsap a vírus, kötelezővé tehetik az oltást?
2021. máj. 25. 14:42
21/27 anonim válasza:
Én is biztosra veszem, hogy nem lesz itt semmiféle hullám. 2022-ben választások. Addigra le kell győzni a vírust, Orbán aljas, de nem hülye, természetesen nem fog újabb hullámot engedni, ez teljesen szembemegy az érdekeivel ennyire közel a választásokhoz. Ehhez nagyon egyszerűen csak szólnia kell a haveroknak, Boldogkői, Merkely kollégáknak akiknek a PCR tesztelés a kezében van. Ahogy amerikában a CDC utasította a tesztelőket, hogy az áttöréses eseteknél a CT értéket vigyék le 28-ra nálunk is valószínűleg szép csendben leviszik 30 alá. A járványnak ezzel vége lesz. ha nyer a Fidesz valószínűleg újra berobban, ez viszont lehetséges.
22/27 anonim válasza:
Kérdező,unalmas vagy! Fizetnek érte?
23/27 anonim válasza:
21, Szerintem még kora ősztől lesz egy "mini hullám". Csak hogy aztán ezt legyőzve jövő tavasszal Viktor újra a hős megmentő szerepében tetszeleghessen. Tudod, az emberek gyorsan felejtenek, jövő április meg még messze van...
24/27 anonim válasza:
#23!
Ha egész világon Vikor győzi le, akkor meg is érdemli, hogy megszavazzuk újabb 4 évre! :)
25/27 anonim válasza:
24, Szerinted az elvakult fidesz szavazók tudnak róla, hogy létezik más is Mo.-n kívül? Az orrukig nem látnak. Mondom ezt úgy, hogy én is szavaztam anno a fideszre, de soha többet....
26/27 anonim válasza:
Hat, mégiscsak kötelezővé tudják tenni bizonyos embereknek. Hol van az a kódex?
27/27 anonim válasza:
De az nem furcsa, hogy egy darab médium nem említi ezt az apró részletet amikor az eü. dolgozókat érintő kötelezést lehozzák hírként? Tényleg hihető, hogy a független médiumok számára ez nem tartozik a témához? Úgy kerülik még az említését is mint ördög a tömjént, nemhogy kivesézzék, hogy itt egy folyó gyógyszerkísérletről van szó és született egyszer egy nürnbergi kódex éppen azért, hogy ilyen többé ne történhessen. Síri csend. Nagyon érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!