A kötelező közterületi maszkhasználatot akkor most teljesen eltörlik vagy csak visszaadják önkormányzati hatáskörbe, ahogy télen is volt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 19:34
3/13 anonim válasza:
Teljesen eltörlik, nem adnak lehetőséget az önkormányzatoknak egyéni mérlegelésre és helyi szabályzásra.
4/13 anonim válasza:
ÉS már eltörölték? Megyek sétálni azon nyomban!
5/13 anonim válasza:
Eltörölték, pontosabban az állt a kormányzati tájékoztatásban (e-mail) hogy amint elérjük az 5 millió beoltottat.
Koronavirus.gov.hu-n kereken 5 millió ma ez a szám, nem véletlenül :)
6/13 anonim válasza:
Én akkor is hordani fogom és remélem még sokan mások is akik komolyan veszik az életüket
7/13 anonim válasza:
"Teljesen eltörlik, nem adnak lehetőséget az önkormányzatoknak egyéni mérlegelésre és helyi szabályzásra."
Nagyon helyes, már kezdtem aggódni, hogy esetleg újra az önkormányzatok döntenek benne. A Pécsi, vagy a Budapesti önkormányzatból kinéztem volna hogy továbbra is fenntartja a maszkviselést.
De szerencsére nem lesz hozzá joguk.
8/13 anonim válasza:
Akkor ezek szerint már olyan marahság sem lesz, hogy a sulik, rendelők előtt 50-100 méteren belül, buszmegállóban viselni kell? Amúgy én mázlista voltam, a mi kerületünk polgármestere normális volt, nem követelte meg a teljes közterületi maszkhasználatot, amikor még a hatáskörükben volt a döntés lehetősége.
9/13 anonim válasza:
Nem törölték el teljesen, zárt helyeken továbbra is kötelező.
10/13 anonim válasza:
#9 így van, viszont a kérdésben a közterület szerepelt, és ott valóban el lett törölve a mai nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!