A kötelező közterületi maszkhasználatot akkor most teljesen eltörlik vagy csak visszaadják önkormányzati hatáskörbe, ahogy télen is volt?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 19:34
11/13 anonim válasza:
Kit érdekel,én eddig se hordtam maszkot közterületen.Azert a pofatlansagnak is van határa
12/13 anonim válasza:
Csak hordjad nyugodtan, senki nem tiltja meg. De ne várd, hogy más is hordja, csak mert te úgy látod jónak. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp gondolkodik. Ezt fogadd el! Azt meg hogy már nem kell hordani, ugyanazok döntötték el, akik azt is eldöntötték, hogy kell. Én csak élek a lehetőséggel.
Én is komolyan veszem az életemet, ezért nem fogom hordani. Sőt eddig sem hordtam, inkább biciklivel jártam mindenhova. Szeretem a friss levegőt beszívni, nem pedig fuldoklani a maszk alatt. A maszkból bőven elég annyi, amikor boltban vagyok. Annyi haszna van, hogy igyekszem minél hamarabb bevásárolni. Semmi egyéb.
13/13 anonim válasza:
Remélem valóban eltörlik a köztereken való maszk használatot. Sokkal fertőzésveszélyesebb helyzetek is vannak az átgondolatlan "intézkedések" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!