Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk elsőként hozott...

A Mi Hazánk elsőként hozott létre cigányügyi reformprogramot! Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 25. 10:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
31%
Mihazánk ezzel megszerezhet pár rasszista szavazatot, de soha semmit se fognak csinálni.
2021. máj. 25. 12:14
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Támogatom. Ez egy rendkívül jó és helyénvaló program.
2021. máj. 25. 12:35
 13/30 anonim ***** válasza:
35%
Olyan mintha a buta falusiaknak szólna...
2021. máj. 25. 12:44
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

11: a fő baj a programmal, hogy a cigányokra hegyezi ki. Miért nem azt mondja inkább pl., hogy a szegények kaphassanak ingyen fogamzásgátló szereket? Tehát nem csak a cigányok, hanem a nem cigány nyomorban élők is, ha vannak ilyenek.

Ez így nem a cigányok ellen szólna közvetlenül, de a többségük úgyis cigány lenne, aki igénybevenné.

Ha rassz szerint teszünk különbséget, akkor az azt is jelenti, hogy felmondjuk azt az alapelvet, hogy minden ember egyenlő? Ez az alkotmányban is benne van. A MH kormányon egyszerűen figyelmen kívül hagyná az alkotmányt, ha nincs kétharmada?

2021. máj. 25. 12:56
 15/30 molnarmarcell21 ***** válasza:
49%

"Akkor valaki mondjon már egy pártot akinek van legalább egy ehhez hasonlo programja, mert a fidesz ciganykérdéskezelése totális csőd az mszp é szintén."

A programok nem szoktak különösebben részletesek lenni, a program csak rövidebben megfogalmazott célkitűzéseket takar. Részletes stratégiának a Mi hazánkos oldal is rövid. De attól, hogy az övéké hosszabb a többiekénél, még nem teszi egyedüli lehetőséggé :)

Itt egy szakértői stratégia pl.: [link]

2021. máj. 25. 13:34
 16/30 anonim ***** válasza:
57%

Én is átnéztem és nem kevés baj van vele.

Kezdve azzal, hogy leírják, hogy a szakemberek ezt gondolják, mi meg mást. Ez hatalmas probléma, ha már a szakemberekre se hallgat egy párt.

A következő gond a logikájuk. Azt írták, hogy ha valakinek nincs elég fája, akkor egy szobát fűt, és mi van ha annyira sincs? Mert eddig nem jutott el a mihazánk, mivel ekkor jönni az a gondolat, amit elvetettek, hgoy ez ember lop, hogy ne fagyjon meg.

A pontok jelentős része kifejezetten a cigányokra van írva, ami rasszizmus.

De az egyik legérdekesebb pont az ez:

"A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást."

Hogy ezt hogy szeretnék kivitelezni, hogy ne legyen embertelen, azt nem tudom.

Megölik a gyerekeket? Erényövet vezetnek be?

Ez egy erősen náci program, le se lehet tagadni mostmár.

2021. máj. 25. 13:35
 17/30 anonim ***** válasza:
55%
Támogatom
2021. máj. 25. 14:37
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
Cigányemberként azt kell mondjam, hogy több olyan pontja is van ennek a "program"-nak, amivel egyet tudok érteni (pl. az autonómia elutasítása, a munkába állás szorgalmazása, stb.). Azonban pl. engem ez a szegregáció - abban a formában, ahogyan le van írva - engem taszít. Én személy szerint a képesség alapú szegregációt támogatnám (lásd kisegítő). Az, hogy faji alapon szegregáljunk, mégiscsak szégeny a 21. században. Amelyik gyerek nem tud viselkedni és ezáltal élhetetlenné teszi az iskolát, azt egyszerűen ki kell rúgni az iskolából. Egyetlen iskola sem köteles őket eltűrni, joga van az intézménynek kitenni onnan.
2021. máj. 25. 15:13
 19/30 anonim ***** válasza:
45%

Igazából nem teljesen, mivel van tankötelezettség. Így mindig lesz iskola, aminek el kell tűrnie.

Btw, cuki, ahogy lepontoztátok a #16-os válaszom, persze érvelni senki nem tud ellenem. :D

2021. máj. 25. 15:55
 20/30 anonim ***** válasza:
46%

"Igazából nem teljesen, mivel van tankötelezettség. Így mindig lesz iskola, aminek el kell tűrnie."

Ismerek hat osztállyal rendelkező 24 éves fiatalembert, el lehet intézni.

Zöldet nyomtam a #16 válaszodra, többnyire egyetértek veled, egy valamit fűznék hozzá: Miért nincs valakinek még annyi fája se, hogy csak egyetlen szobát fűtsön? Két ok lehetséges: vagy egy lusta, életképtelen, munkakerülő senki, vagy pedig hiába menne dolgozni, mert a származásához köthető előítéletek miatt nem veszik fel sehová, így lopni kényszerül.

2021. máj. 25. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!