A rendszerváltáskor Magyarország államformájából miért a nép maradt ki és az addigi egyeduralkodó párt nevéből miért a munkás?
A legaljasabb és egyben legostobább dolog ezt mondani.
A kommunista országok vezetői annyira a népet segítették, hogy a "saját" lakosságuk közé nem mertek menni.
Munkásosztály ma már a régi formájában nincs, ezért párjuk sincs.
A kommunista diktatúrák minden szava, minden leirt betűje hazugság és megtévesztés volt. És pont ilyen megtévesztés volt a NÉP szó betétele az ország allamformájának nevébe.
Lenin és Sztálin annyira bírt velük, hogy milliószám irtották saját államuk lakóit. Jó, hogy nem mindjárt emberi jogi élharcos himanistáknak titulálod őket.
És amúgy, ha tényleg úgy lenne ahogy írod, Belarusznak kéne a legjobb legélhetőbb országnak lennie a földön. Ehhez képest a nép utálja a vezetést, és irtózatos állapotok uralkodnak a Belarusz településeken. Ha annyira jó lenne, senki nem akarná Lukasenka távozását.
"A kommunista országok vezetői annyira a népet segítették, hogy a "saját" lakosságuk közé nem mertek menni."
Az év aranyköpése...
Feltegyek még 3427 ILYEN képet?
Az írás többi részét hagyom...figyelmen kívül.
Amúgy a háromból kettőn vannak csak ott élőben. Gondolom előtte mindenkit akit a közelükbe engedtek átvizsgáltak és csak azok mehettek akiknek megengedték. Persze a kiválogatott néhány hivem közé én is bementem volna.
De érdekes, az előbb emlegetett Sztálinról pl nem találtál hasonlót.
A harmadikról meg csak annyit, hogy nem tehettek mást mint elviselni, mert különben gyorsan odaért a fekete Volga.
15:
Puskás Öcsi után szabadon (mert olyan nagy köztünk az osztályellentét, hogy nincs értelme a vitának)...szóval Puskás Öcsi után szabadon:
Le van maga sza*va.
17:
A le van maga sza*va LEGYINTÉS és szó sincs az idegekről...egyébként ha valaki arra játszik, hogy mást kiborítson az egyrészt JELLEMRAJZ önmagáról másrészt burzsoá ismérv.
18:
Ez egy korrekt hozzászólás.
#7 " A válaszoló (a hármas) nem proli, nem munkás, nem paraszt, nem pap, nem gróf, stb...stb...hanem burzsuj a javából. Óriásit kaszált a rendszerváltáson, "
Te nagyon szerencsétlen!
Tanár vagyok.
Óriásit kaszáltam a rendszerváltáson? 18 évesen? Hogy te mennyire hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!