Honnan veszik egyesek, hogy Orbán Viktort a pszichiátrián kezelik?
Semmi alapja nincs. Az hogy valaki megigazgatja a nyakkendőjét, vagy hogy megnyalja a szája szélét, egyáltalán nem bizonyítja, hogy valakit pszichiátrián kezelnének. Én is szoktam, engem sem kezeltek soha. Amúgy ha így lenne, már rég kiszivárgott volna valami részlet, de 12 év nem jött elő semmi.
Az lehet, hogy a választási vereség után elment pszichológushoz (ami ugye nem pszichiátria), na bumm... Amerikában minden második ember rendszeresen jár.
Megint más az, hogy megnyalod egyszer a szádat, meg megyalod 20szor a szádat 1 perc alatt. Az már kényszer mozgás. Az már tünet.
Ez olyan, mint az hogy tüsszenteni, köhögni, csuklani normális, de ha nagyon gyakori akkor az már tünet és akkor orvos kell.
Ha neked is van kényszermozgásod, akkor keress fel egy szakembert.
14: "Stresszes munkaköre van,..."
És még milyen lesz neki 2022-től! :)
A zokni varrás nem stresszes.
Öreg néni mesélte Felcsútról, 2006-os vesztes választás után asszony jó össze volt verve.
A köv. sztorit viszont csak ismerős mesélte, kéthavonta beviszik az asszonyát gyomormosásra... minden doki kussol, fal fehér arccal rohangálnak mert félnek, na de kinek nincs veszteni valója? Hát a takarítónak! Felkiált, nem igaz hogy ez az asszony már megint itt van!!!
Orbán biztos hogy defektes!
Nem kicsit: nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!