Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Találkoztatok már valami...

Találkoztatok már valami "nagyobb" politikussal boltban, az utcán, vagy esetleg máshol?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor ki volt? (A találkozás alatt azt értem, hogy mondjuk étteremben, testőrök nélkül.. :D)

2021. máj. 23. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
Futólag láttam egyszer a 22-es buszról, amikor az Albán Viktor ment át a Budakeszi úton a Szép Ilona vendéglőbe. Akkor még így hívták a vendéglátó ipari egységek egyikét a remíznél.
2021. máj. 23. 16:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szijjártót láttam, kétszer is Dunakeszin a családjával, nem voltak testőrök, legalább is látni nem lehetett őket. Asszem ott lakik.
2021. máj. 23. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Matolcsy egyszer szembejött velem egy bevásárlóközpontban hajnali hétkor. Nem a legkellemesebb napindító volt.
2021. máj. 23. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

- Még öt éve Schmidt Pállal futottam össze az utcán, majdnem fellöktük egymást.

- kb. 15 éve Bokros ült szembe velem a metrón, csodálkoztam is, de aztán olvastam a neten, hogy tömegközlekedik

Ennyi.

2021. máj. 23. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kunhalmi Ágnes pár éve leült mellém a metrón. Valószínűleg észrevette, hogy kikerekedtek a szemeim, de csak rám mosolygott, nem mondott semmit.
2021. máj. 23. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Hát, egyszer véletlenül a Corvinban valami kávézóban elhappoltuk Nagy Feró meg Ördög Nóra elől az utolsó asztalt, de hát mi érkeztünk előbb. Így jártak. NEm voltak boldogok...
2021. máj. 23. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
16, látom sikerült felfogni a kérdést
2021. máj. 23. 20:02
 18/19 anonim válasza:
Orbán Balázs vizsgáztatott alkotmányjogból. Igaz, akkor még pont nem volt politikus, rá néhány hónapra nevezték ki államtitkárnak.
2021. júl. 4. 17:55
 19/19 anonim válasza:
73%
Fegyőr Bandit láttam pár hónapja a Margit híd budai hídfő közelében, állt a zebránál, mellette sétáltam el. Bár ő minden, csak nem "nagyobb politikus". :D Élőben még annál is jelentéktelenebbnek és ellenszenvesebbnek tűnt, mint amilyen a tévés nyilatkozásai alkalmával szokott lenni. :D
2021. júl. 20. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!