Találkoztatok már valami "nagyobb" politikussal boltban, az utcán, vagy esetleg máshol?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ki volt? (A találkozás alatt azt értem, hogy mondjuk étteremben, testőrök nélkül.. :D)2021. máj. 23. 15:41
11/19 anonim válasza:
Futólag láttam egyszer a 22-es buszról, amikor az Albán Viktor ment át a Budakeszi úton a Szép Ilona vendéglőbe. Akkor még így hívták a vendéglátó ipari egységek egyikét a remíznél.
12/19 anonim válasza:
Szijjártót láttam, kétszer is Dunakeszin a családjával, nem voltak testőrök, legalább is látni nem lehetett őket. Asszem ott lakik.
13/19 anonim válasza:
Matolcsy egyszer szembejött velem egy bevásárlóközpontban hajnali hétkor. Nem a legkellemesebb napindító volt.
14/19 anonim válasza:
- Még öt éve Schmidt Pállal futottam össze az utcán, majdnem fellöktük egymást.
- kb. 15 éve Bokros ült szembe velem a metrón, csodálkoztam is, de aztán olvastam a neten, hogy tömegközlekedik
Ennyi.
15/19 anonim válasza:
Kunhalmi Ágnes pár éve leült mellém a metrón. Valószínűleg észrevette, hogy kikerekedtek a szemeim, de csak rám mosolygott, nem mondott semmit.
16/19 anonim válasza:
Hát, egyszer véletlenül a Corvinban valami kávézóban elhappoltuk Nagy Feró meg Ördög Nóra elől az utolsó asztalt, de hát mi érkeztünk előbb. Így jártak. NEm voltak boldogok...
17/19 anonim válasza:
16, látom sikerült felfogni a kérdést
18/19 anonim válasza:
Orbán Balázs vizsgáztatott alkotmányjogból. Igaz, akkor még pont nem volt politikus, rá néhány hónapra nevezték ki államtitkárnak.
19/19 anonim válasza:
Fegyőr Bandit láttam pár hónapja a Margit híd budai hídfő közelében, állt a zebránál, mellette sétáltam el. Bár ő minden, csak nem "nagyobb politikus". :D Élőben még annál is jelentéktelenebbnek és ellenszenvesebbnek tűnt, mint amilyen a tévés nyilatkozásai alkalmával szokott lenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!