A konteósok miért Bill Gates-et veszik elő a járvány kirobbanásáért?
Mi ennek az oka? Az nem zavarja őket, hogy minden, amit egy chip le tudna olvasni róluk, azt már rég leolvasták a telefonjaikon/számítógépeiken, amin pötyögnek?
Pláne, ha Gates ekkora born villain, miért az ő cége által gyártott PC-ken, laptopokon írják ezt? Miért nem mondanak le az internet adta lehetőségekről sem az elveikért?
A 16-os az te magad vagy. El lett "tirhítva" a Pfizer alelnöke? Ez mégis mit jelent? :D
Sehol nem találtam arra utaló infót, hogy szívrohamban, vagy akármi másban meghalt volna! Persze lehet a mainstream média ez nem közli. Küldenél erről egy dark-webes forrást akkor?
Muti már azt is, hogyan tálalt ki a Pfizer alelnöke, lehetőleg olyan forrásokkal, amik alátámasztják az összehordott butaságaidat.
Rendben, akkor ezt felírom magamnak, 3 év múlva visszatérünk ide, és megnézzük, lett-e sok autoimmun beteg, meg meddő. Még 3 év múlva megnézzük, hogy a népszaporulattal mi az ábra. :)
Igazad van, neharahudj összekevertem a számokat.
Nem kell ide dark web, elég ha külföldi oldalakat is olvasol. A cikket kerestem már, hogy belinkelem neked, de időközben letörölték ( mily érdekes...)
Viszont adok linket egy videóhoz, melyben Bill Gates tart előadást a CIA-nak, hogyan lehetne a népességet leredukálni.
Tessék, ha nem lehetne megnyitni szóljál.
#22-#23
Nem lehet megnyitni.
Szerintem ha a Pfizer alelnöke meghalt volna szívrohamban, azt lehozná bármelyik külföldi média. Ilyen mégsincs.
A google drive-os cuccon Bill Gates lenne, amint a CIA-nak előad? Arról találtam videót, és cáfoltatot is, mely szeront nem is Gates van a videón.
Már meg lehet nézni
Elég volt megnéznem az újság tulajdonosait...zsidó tulajdonban van, ami mindent elmond. Kiszivárgott a videó ergo valamivel el kell lehetetleníteni.
De tegyük fel még ha nem is Gates van rajta. Akkor is elgondolkoztató az anyag...
Nekem semmit nem mond, ha zsidó tulajdonban van. Ergo, kik is azok a zsidó tulajdonosok?
Van egy csomó másik forrás, ami ennek a cáfolatáról számol be, nem csak a szerinted zsidó tulajdonú lap.
Egyértelműen nem Gates van rajta, a hangja se passzol. És ha nem Gates van rajta, akkor mi oka lenne az általad zsidó tulajdonban lévő lapnak cáfolni ezt a videót?
A videóban szó sincs népesség redukálásról, mint az beharangoztad.
Még mindig nem találom a szívrohamos ex-Pfizer alelnököt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!