Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A konteósok miért Bill Gates-e...

A konteósok miért Bill Gates-et veszik elő a járvány kirobbanásáért?

Figyelt kérdés

Mi ennek az oka? Az nem zavarja őket, hogy minden, amit egy chip le tudna olvasni róluk, azt már rég leolvasták a telefonjaikon/számítógépeiken, amin pötyögnek?

Pláne, ha Gates ekkora born villain, miért az ő cége által gyártott PC-ken, laptopokon írják ezt? Miért nem mondanak le az internet adta lehetőségekről sem az elveikért?

2021. máj. 23. 08:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os az te magad vagy. El lett "tirhítva" a Pfizer alelnöke? Ez mégis mit jelent? :D

Sehol nem találtam arra utaló infót, hogy szívrohamban, vagy akármi másban meghalt volna! Persze lehet a mainstream média ez nem közli. Küldenél erről egy dark-webes forrást akkor?

Muti már azt is, hogyan tálalt ki a Pfizer alelnöke, lehetőleg olyan forrásokkal, amik alátámasztják az összehordott butaságaidat.

Rendben, akkor ezt felírom magamnak, 3 év múlva visszatérünk ide, és megnézzük, lett-e sok autoimmun beteg, meg meddő. Még 3 év múlva megnézzük, hogy a népszaporulattal mi az ábra. :)

2021. máj. 24. 21:03
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, neharahudj összekevertem a számokat.

Nem kell ide dark web, elég ha külföldi oldalakat is olvasol. A cikket kerestem már, hogy belinkelem neked, de időközben letörölték ( mily érdekes...)

Viszont adok linket egy videóhoz, melyben Bill Gates tart előadást a CIA-nak, hogyan lehetne a népességet leredukálni.

2021. máj. 24. 21:10
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Tessék, ha nem lehetne megnyitni szóljál.

[link]

2021. máj. 24. 21:19
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

#22-#23

Nem lehet megnyitni.

Szerintem ha a Pfizer alelnöke meghalt volna szívrohamban, azt lehozná bármelyik külföldi média. Ilyen mégsincs.

A google drive-os cuccon Bill Gates lenne, amint a CIA-nak előad? Arról találtam videót, és cáfoltatot is, mely szeront nem is Gates van a videón.

[link]

2021. máj. 24. 21:34
 25/33 anonim ***** válasza:
26%

Már meg lehet nézni

Elég volt megnéznem az újság tulajdonosait...zsidó tulajdonban van, ami mindent elmond. Kiszivárgott a videó ergo valamivel el kell lehetetleníteni.

De tegyük fel még ha nem is Gates van rajta. Akkor is elgondolkoztató az anyag...

2021. máj. 24. 21:39
 26/33 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki csak jót akar a milliárdosok különösképp.A Bill Gates az egy angyali természetű áldott jó ember.
2021. máj. 24. 21:52
 27/33 A kérdező kommentje:
Mi a baj a zsidókkal? Ez már tényleg valami konteó spirál, basszus. Minden mindennel összefügg, de semmi logika alapján. Mint valami skizofrén beteg gondolatai.
2021. máj. 24. 21:53
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Nincs időm elmagyarázni miért hozható összefüggésbe ez a dolog a zsidókkal. Nekem is több évig tartott, míg rájöttem mi is zajlik a világban. Azthisszük demokráciában élünk pedig nem. Ez hogy leskizofréneztél ez még semmi ahhoz képest amit kapni szoktam, már lepereg rólam. Majd ti is rájöttök mennyire romlott beteg világ ez, és azt is megértitek majd miért zsidózok. Elég ha kezdésnek annyit mondok, hogy a zsidók számara mindenki aki nem zsidó az gój. A gój pedig azt jelenti, hogy marha. Ezen ha elgondolkozol ( amit úgyse fogsz megtenni, hisz kényelmesebb beszopni mindent amit a média eléddob) akkor egyre több és több dolog fog világossá válni és megérted mi is zajlik a világban
2021. máj. 24. 22:00
 29/33 A kérdező kommentje:
Értem. Te ilyen Szaniszló Ferenc interjúkból tájékozódsz?
2021. máj. 24. 22:03
 30/33 anonim ***** válasza:
80%

Nekem semmit nem mond, ha zsidó tulajdonban van. Ergo, kik is azok a zsidó tulajdonosok?

Van egy csomó másik forrás, ami ennek a cáfolatáról számol be, nem csak a szerinted zsidó tulajdonú lap.

[link]

[link]

[link]

Egyértelműen nem Gates van rajta, a hangja se passzol. És ha nem Gates van rajta, akkor mi oka lenne az általad zsidó tulajdonban lévő lapnak cáfolni ezt a videót?

A videóban szó sincs népesség redukálásról, mint az beharangoztad.

Még mindig nem találom a szívrohamos ex-Pfizer alelnököt.

2021. máj. 24. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!