Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karikó Katalin miért volt...

Karikó Katalin miért volt börtönbe?

Figyelt kérdés
Azt mutatják a dokumentumok, hogy beépített ügynök volt és börtönben volt Szegeden. De miért? [link]
2021. máj. 22. 13:36
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
34%

X30

A szóbani jelentésről is jegyzőkönyv készült. Tehát erről is kellene legyen a Levéltárban irat. De nincs.

2021. jún. 10. 16:35
 32/54 anonim ***** válasza:
97%
És még sokminden más sincs meg a Levéltárban....
2021. jún. 10. 16:42
 33/54 Andizsuzsi ***** válasza:
37%

ma 16:35

30-as válaszoló nyilván mindenkinél IS jobban tud mindent. Neki nem számít, hogy az ÁLLAMBIZTONSÁGI SZOLGÁLATOK TÖRTÉNETI LEVÉLTÁRA igazgatója határozottan állítja, hogy semmi nem utal arra, hogy Karikó valaha is bármit is jelentett volna akár írásban, akár szóban. Nincs munkadossziéja, amiben a jelentéseket gyűjtötték volna. De mindez nem számít neki.

2021. jún. 10. 18:04
 34/54 anonim ***** válasza:
97%

33

Ettől az adott esettől függetlenül, még évekkel ezelőtt a fb-on írogatott az ÁBTL egyik nem is egyszerű dolgozója, hogy rajta múlik, hogy "mit talál vagy nem talál meg".

De nem történt semmi, maradt a helyén az ürge.

2021. jún. 10. 18:16
 35/54 Andizsuzsi ***** válasza:
74%

"rajta múlik, hogy "mit talál vagy nem talál meg"

Karikónak megvan az ún. hatos kartonja. Azon rajta lenne a munkadosszié száma, ha lett volna olyanja. A dossziét el lehet tüntetni, hogy sose derüljön ki, hogy mi volt benne, de annak, hogy volt, több helyen nyoma lenne.

Ettől függetlenül nem vitatom, hogy tűnhetnek/tűntek el iratok, de Karikónál indokolatlannak tartom. Mert mi lenne, ha kiderülne, hogy jelentett?

2021. jún. 10. 20:07
 36/54 anonim ***** válasza:
70%
Andizsuzsi vitakultúrája a töröltetés, gratulálok! :D
2021. jún. 10. 20:12
 37/54 anonim ***** válasza:
79%

Andizsuzsinak igaza van. Meglehetősen összetett volt a "szervek" adminisztrációja. Ezekről a jelentésekről összefoglalók készültek több példányban, amik különböző helyekre mentek.

Még ha a rendszervátás idején semmisítettek is meg itt-ott iratokat, a "nyomok" ma is fellelhetők.

2021. jún. 10. 20:29
 38/54 anonim ***** válasza:
66%

37

Ja, kivéve a ma is külföldön "fellelhetőkről", ugye.

És az az akármiváltáskori megsemmisítés hány TONNA is volt? Ami kiderült...

2021. jún. 10. 21:33
 39/54 Andizsuzsi ***** válasza:
96%

ma 20:12

Nem tudom feltűnt-e neked, de én vitázok. Jelenteni kizárólag trágár és durván személyeskedő hozzászólást szoktam. Ebben a kérdésben nem jelentettem hozzászólást. Nem tudom, mit töröltek, de nem én voltam.

2021. jún. 10. 21:57
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
39. Akkor elnézést kérek, mert tényleg mélységesen lenézem azt aki egy folyó vitában képes és egy ilyen, sem nem trágár sem nem durván személyeskedő hsz-t töröltet mert annyira gyenge jellem. Főleg azért találtam gáznak mert éppen a te hsz-ed is pontosan tartalmazott ilyesmi kis élcelődést amivel én is válaszoltam. Ha nem te voltál megkövetlek! :)
2021. jún. 10. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!