Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz Gyurcsány Showzik a...

A Fidesz Gyurcsány Showzik a Facebookon és a Youtubeon keresztül mert mást nem tud csinálni csak lejáratni az ellenzéket?

Figyelt kérdés

#Orbán Viktor #show #Gyurcsány #koronavírus #de akkor legyen már Orbán show is xd
2021. máj. 21. 21:47
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

eladósitani magyarországot

vészhelyzettel lopkodni mindent

mészárost meggazdagítani

ellenzéket lejáratni

orosz, kínaiakkal barátkozni

magas adók

magas áfa

magas forint €uro árfolyam

fidesz érdemtelensége

2021. máj. 22. 10:32
 12/32 anonim ***** válasza:
99%
Jövő ilyenkorra kiderül, melyik oldalra billen a mérleg serpenyője!
2021. máj. 22. 10:36
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

Én nem tudom,a fideszhívőknek a központból osztanak valamit,amit ha bevesznek,minden rózsaszín....?

Ezt a sok baromságot,mint amit a 10es összehord...

Az ország fele a kínaiaké,a másik fele az oroszoké.Ez neked jó?

Van egy maroknyi nyalonc,akik milliárdosok lettek orbán által,és azok dirigálnak az egész országba,orbánnal az élen.Euro 360 környékén,élelmiszerárak az egekbe,27%os áfa világviszonylatba is az élvonalba van,csakazértis keresztbe teszünk mindenkinek,aki nem fideszes,még akkor is,ha igaza van.Államadósság magasabb,mint 2010ben,az ország hitelekből vegetál.Közvagyon átkerült alapítványok kezébe,ahol orbán emberei vannak.

Szóval ezek neked a nagy orbáni erények??

Gratulálok

2021. máj. 22. 10:50
 14/32 anonim ***** válasza:
1%

"Az ország fele a kínaiaké,a másik fele az oroszoké."

Ezt kifejted?

2021. máj. 22. 10:56
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

Ja,családtámogatás

Talán olyannal kellett volna kezdeni,ami minden család számára elérhető.Értem itt a családi pótlékot.Ha jól tudom,ez 2010 óta változatlan.

Szóval az nem igazán nevezhető családtámogatásnak,ami csak a jobb módú családok számára elérhető.Nem minden család nagycsalád,sok családnak nincs 5 gyereke,mint általába a cigányoknak.A kiscsaládodoknak az anyukának is kell adót fizetni,nem vehetnek kedvezményesen családi autót,nem kapnak 10 lilliót,mert nincs min 3 gyerekük.

Szóval ilyen kamu családtámogatásokkal ne gyere,mert kettős mérce!

Az az igazi családtámogatás,ami minden család számára (a gyerekek számától függetlenül) alanyi jogon jár,vagy minden következmény nélkül igénybevehető!

2021. máj. 22. 10:59
 16/32 anonim ***** válasza:
73%

14es

Paks 2 orosz hitelből,Budapest-Belgrád,Fudan kínai hitelből.

És még hány olyan van,amiről nem tudunk...

2021. máj. 22. 11:01
 17/32 anonim ***** válasza:
29%
2010 előtt egy csőd szélére kormányzott ország, tele hitelcsapdákban vergődőkkel, munkanélküliekkel mennyivel volt jobb?
2021. máj. 22. 11:16
 18/32 anonim ***** válasza:
22%
A Gyurcsány kormány érdemei még mindig hiányoznak! Először talán ott kellene sepregetni!
2021. máj. 22. 11:23
 19/32 anonim ***** válasza:
81%

Én nem mondtam,hogy Gyurcsaánynak marha sok érdeme van.De orbánnak semmivel sincs több,sőt!

Talán annyi van Gyurcsány mellett,hogy nem voltak látszatintézkedései,amik jól néznek ki,de semmi hasznuk,vagy csak a népesség egy kis szeletének kedveznek.(nem a kögazdagokra gondolok)

2021. máj. 22. 11:33
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

Ezek szerint, nincs alternatíva?

Egyébként voltak látszatintézkedések akkor is, majd a néppel fizettették meg!

2021. máj. 22. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!