A Fidesz Gyurcsány Showzik a Facebookon és a Youtubeon keresztül mert mást nem tud csinálni csak lejáratni az ellenzéket?
eladósitani magyarországot
vészhelyzettel lopkodni mindent
mészárost meggazdagítani
ellenzéket lejáratni
orosz, kínaiakkal barátkozni
magas adók
magas áfa
magas forint €uro árfolyam
fidesz érdemtelensége
Én nem tudom,a fideszhívőknek a központból osztanak valamit,amit ha bevesznek,minden rózsaszín....?
Ezt a sok baromságot,mint amit a 10es összehord...
Az ország fele a kínaiaké,a másik fele az oroszoké.Ez neked jó?
Van egy maroknyi nyalonc,akik milliárdosok lettek orbán által,és azok dirigálnak az egész országba,orbánnal az élen.Euro 360 környékén,élelmiszerárak az egekbe,27%os áfa világviszonylatba is az élvonalba van,csakazértis keresztbe teszünk mindenkinek,aki nem fideszes,még akkor is,ha igaza van.Államadósság magasabb,mint 2010ben,az ország hitelekből vegetál.Közvagyon átkerült alapítványok kezébe,ahol orbán emberei vannak.
Szóval ezek neked a nagy orbáni erények??
Gratulálok
"Az ország fele a kínaiaké,a másik fele az oroszoké."
Ezt kifejted?
Ja,családtámogatás
Talán olyannal kellett volna kezdeni,ami minden család számára elérhető.Értem itt a családi pótlékot.Ha jól tudom,ez 2010 óta változatlan.
Szóval az nem igazán nevezhető családtámogatásnak,ami csak a jobb módú családok számára elérhető.Nem minden család nagycsalád,sok családnak nincs 5 gyereke,mint általába a cigányoknak.A kiscsaládodoknak az anyukának is kell adót fizetni,nem vehetnek kedvezményesen családi autót,nem kapnak 10 lilliót,mert nincs min 3 gyerekük.
Szóval ilyen kamu családtámogatásokkal ne gyere,mert kettős mérce!
Az az igazi családtámogatás,ami minden család számára (a gyerekek számától függetlenül) alanyi jogon jár,vagy minden következmény nélkül igénybevehető!
14es
Paks 2 orosz hitelből,Budapest-Belgrád,Fudan kínai hitelből.
És még hány olyan van,amiről nem tudunk...
Én nem mondtam,hogy Gyurcsaánynak marha sok érdeme van.De orbánnak semmivel sincs több,sőt!
Talán annyi van Gyurcsány mellett,hogy nem voltak látszatintézkedései,amik jól néznek ki,de semmi hasznuk,vagy csak a népesség egy kis szeletének kedveznek.(nem a kögazdagokra gondolok)
Ezek szerint, nincs alternatíva?
Egyébként voltak látszatintézkedések akkor is, majd a néppel fizettették meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!