Jakab Péterre nem hatnak a milliós büntetések , következő lépésnek elzárásnak kell lennie ha nem tartja be a szabályokat és tovább folytatja a kocsmai stílusát a Parlamentben?
Nyílván fel lett erre "bérelve" , hogy csinálja , ő lett ahogy Orbán is mondta az ellenzéki összefogás bohóca aki elvégzi Gyurcsány helyett a Fidesz szídását míg a DK tetszeleg a nép előtt a normális felszolalásokkal.
Valószínűleg nem Jakab fizeti ki ezeket a büntetéseket a saját fizetéséből hanem csurran-cseppen innen onnan rá az elvégzett feladatáért.
Kiszabhatna pár hét/hónap elzárást Kövér László a következő alkalomnál?
„Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb."
Mondta Kövér László.
A kocsmai stílusról nekem leginkább Bayer Zsoca jut eszembe.
Nem tudtam, hogy Bayer Zsolt felszokott szólalni a Parlamentben.
A "ficsúr" szó egyébként milyen kocsmai stílus? Kifejezetten igényes szóhasználat.
Egyáltalán tudod, mit jelent? (Egy fidesztrolltól persze nem elvárás.)
Zsocáé pedig az ötös számú párttagkönyv. És persze nem a Parlamentben szólal fel, hanem sokkal szélesebb nyilvános felületeken.
Kit érdekel hol szólal fel Bayer? Parlamentről van szó.
"Szerintem is csak akkor lehet orbán nyugodt, ha az összes ellenzékit börtönbe csuknak!"
Eljött a hosszúkések éjszakája.
A zsidesz talán a saját portáján tegyen rendet először.
Ficsúrért 10 milliós büntetés,Kaleta pedofíliájáért fél millió....gondolom ez így arányos.
És most itt az újabb pedofil.Neki is lesz fél millió,és kész?
Ha már a ficsúrért elzárást szabnál ki,a pedofilt kitüntetnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!