Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki eddig nem értette miért...

Aki eddig nem értette miért nem vitázik Orbán és a kormány tagjai ellenzékiekkel, most már érti?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=RRts42vUmCc

Itt Orbán Balázs vitázott Fekete-Győr Andrással.

Legalábbis próbált volna, de Fekete-Győr folyamatosan hülyeségekkel, oda nem illő, szakmaiatlan dolgokat, populista ígérgeteket, és megvalósíthatatlan dolgokat mondott a valóságtól teljesen elrugaszkodva. A másik véleményét nem hallgatta meg. Rossz volt nézni az egészet. Na ezért nincs vita, mert semmi de tényleg semmi értelme nincs,amíg az ellenzék ennyire dekonstruktív és ráadásul hozzá nem értő is.

2021. máj. 21. 12:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
#16 mi meg úgy látjuk veletek nem lehet, és ti vagytok elvakultak (de ez is szokásotok, mindig másra kenni a saját szarotokat)
2021. máj. 21. 15:19
 22/38 A kérdező kommentje:
20. Én erre azért nem lennék büszke, mert bevallottan hazudott Gyurcsány. Valahol ő is tehet arról, hogy ennyire nincs vita és ennyire rossz a kommunikáció kormány és ellenzék között.
2021. máj. 21. 15:22
 23/38 anonim ***** válasza:
81%
Tudod kérdező egy valamit nem értek. Ti állandóan az ellenzékkel vagytok elfoglalva, számon kértek rajtuk mindent, elégedetlenek vagytok velük. De ugyanakkor egyetlen egyszer sem látom, hogy bármiféle! elvárásod lenne azzal a párttal szemben amire szavaztál. Valamiért a fidesszel szemben nincsenek részetekről semmiféle elvárás, kritika. Csak az ellenzék nem felel meg nektek. Igen, ők az ellenzék, nem téged képviselnek. Neked az lenne a dolgod hogy a saját pártoddal foglalkozz. Ők mindent jól csinálnak? Plusz jelenleg nem az ellenzék van kormányon, mégis miattuk van minden. Rendeleti kormányzás mellett! Teljesen hülyének néztek minket?
2021. máj. 21. 15:25
 24/38 anonim ***** válasza:
91%
#20 Gyurcsány 15 éve bukott politikus. Csak ti tartjátok életbnem, hogy lehessen vele riogatni. Továbbá Orbán sosem hazudott, ugye? Csak kb amikor levegőt vesz. Ő maga is azt mondta ne azt figyeljék, amit mondok.
2021. máj. 21. 15:27
 25/38 anonim ***** válasza:
8%

23

Én elvárnám, hogy bepereljék a Fekete-Győrt azért mert lopással nyilvánosan rágalmaz közszereplőt.

Bár nincs "pártom", de nem értem, hogy miért hagyják, akiknek a feladata ez lenne.

2021. máj. 21. 15:31
 26/38 anonim ***** válasza:
48%
Valakire csak szavaztál. Fekete Györggyel majd foglalkoznak a szavazói. A közpénzlopással meg kábé mindenki tisztában van, már a fideszesek sem adnak amég a létszatra sem. Ne gyere azzal, hogy tegyenek feljelentést, amikor pontosan tudod, hogy Polt Péter azért van ott, hogy megvédje a maffiát. Nem érzed azt, hogy egyre inkább vállalhatatlan a maffia védelme nyilvánosan? Szoktak magad őszinte pillanataidban szégyellni?
2021. máj. 21. 15:35
 27/38 anonim ***** válasza:
24%

26

NEM AZZAL "jöttem", hogy "tegyenek feljelentést", ahogy írod. Ne hamisítsd meg, amit írtam, mert én azt írtam, hogy rágalmazásért miért nem perelik be a Fekete-Győrt.

2021. máj. 21. 15:46
 28/38 anonim ***** válasza:
54%
pereljék, lelkük rajta
2021. máj. 21. 15:48
 29/38 anonim ***** válasza:
Amíg egymást gyepálják, csak nyugodtan.
2021. máj. 21. 18:15
 30/38 anonim ***** válasza:
91%
Orbán azért nem vitázik, mert 2006 ban csúfos vereséget szenvedett, majd nem is nyert választást. Azóta fosik a csúti, nem mer vitázni. A kormányinfón beböfögi a propagandát, kínos kérdés sehol.
2021. máj. 21. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!