Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki eddig nem értette miért...

Aki eddig nem értette miért nem vitázik Orbán és a kormány tagjai ellenzékiekkel, most már érti?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=RRts42vUmCc

Itt Orbán Balázs vitázott Fekete-Győr Andrással.

Legalábbis próbált volna, de Fekete-Győr folyamatosan hülyeségekkel, oda nem illő, szakmaiatlan dolgokat, populista ígérgeteket, és megvalósíthatatlan dolgokat mondott a valóságtól teljesen elrugaszkodva. A másik véleményét nem hallgatta meg. Rossz volt nézni az egészet. Na ezért nincs vita, mert semmi de tényleg semmi értelme nincs,amíg az ellenzék ennyire dekonstruktív és ráadásul hozzá nem értő is.

2021. máj. 21. 12:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%

A csicska az, aki idolizálja a politiusokat. Rólad ordít, hogy a szemedben Orbán és minden fideszes politikusok az istenek, a mindenhatóid. Normális országban viszont szó szerint van értve a közszolga kifejezés. Nálatok nem.

Annyira nevetséges, amiről beszélsz a valóság ismeretében. Minek egészen politikai vezetői magasságokig menni, amikor már sokkal alacsonyabb szinteken is nyilvánvaló, hogy a debil mondandód ellenkezője az igaz?

Újságírókat kitiltanak a kórházakból egy világjárvány idején, nehogy be tudjanak hitelesen számolni az állapotokról. Mert a nagyvezír szerint nem oda valók.

Közérdekű adatigénylések válaszolási határidejét abszurd időtávokban szabnak meg, aminek a végén a kérvényező kap egy 3 mondatos választ benne az adott minisztérium honlapjának a linkjével. B verzió: a közérdekű adat megismeréséért a kérvényezőnek fizetnie kell. Ha netán a bíróság kötelez több éves eljárás után valakit az adatok megosztására, azt szándékosan külön beszkennelt pdf-ekben teszik közzé, hogy digitálisan ne lehessen kereshető.

A miniszterelnök 11 éve nem nyilatkozik nem baráti médiának, mert rég elfelejtette milyen az, amikor nem a seggét csókolgatják.

Ebbe a sormintába illeszthető ez a marhaságod is.

Ismétlem: hozzád hasonlóan csak egy önmagára alárendelt szerepben gondolni tudó igazi csicska képes. Normális, egyenes gerincű ember nem tartja magát vazallusnak.

2021. máj. 21. 13:18
 12/38 A kérdező kommentje:

Látod, te is bizonyítod, hogy pont az ilyenek miatt (is) mint te, nincs értelme kommunikációt folytatni, mert egyszerűen nem lehet.

Egy normális vitapontot felhoztam, erre neked egy válaszod van: csicska vagy. Ezen gondolkodj el.Bár ha gondolom úgy lett volna feltéve a kérdés, hogy Fekete-Győr milyen jól lealázta vitapartnerét ( ami persze nem igaz) akkor nem ez lett volna a kommented, pedig az egy valóban elfogult vélemény lenne. Amit én írtam az pedig tény.

Minek engedjék be őket a kórházakba? Hogy ott is hazudjanak, meg lejárat kamu videókat készítsenek. Őket nem éreklik az emberekmég a járvány alatt sem. Ők mindent elleneztek, csak hogy a kormány ne tudja jól kezelni a járványt, és ebből poltikailag előnyt csináljanak. Na ez sokkal nagyobb probléma.

2021. máj. 21. 13:29
 13/38 anonim ***** válasza:
95%

"Minek engedjék be őket a kórházakba? Hogy ott is hazudjanak, meg lejárat kamu videókat készítsenek."

Ha nem engednek be senkit a kórházba, akkor mi alapján mered azt állítani, hogy nem azok hazudnak, akik zárva tartják a kaput?

2021. máj. 21. 13:38
 14/38 anonim ***** válasza:
92%
Ebben a videóban mi volt a vita? Ez inkább propagandaműsor volt, mint vita. FeGyőr elmondta, hogy mi a baja a kormánnyal (amiket már úgyis mindenki ismer), Orbán Balázs pedig szépen felmondta a szokásos pártdicsőítő propagandaszövegeket (amiket szintén mindenki ismer már).
2021. máj. 21. 13:39
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

Én egyetértek abban, hogy értelmetlen a vita, mert annyira vak vagy a saját elfogultságoddal szemben, hogy az reménytelen.

Nézd, én értem, mindenki legszívesebben önmagát gondolja a középnek, az átlagnak. Ez nyilván sokaknál nincs így, nálad főleg nem. Aki szaros nyelvvel lefetyelve, barna nózival helyesli az utóbbi 11 év fejleményeit és azt bizonygatja, hogy neked, nekem, nekünk egyszerűen nincs közünk az információkhoz, az egy reménytelen birka. Neked az való, hogy a feszület mellé kirakd viktor portréját és hozzá is imádkozz esténként.

2021. máj. 21. 13:43
 16/38 A kérdező kommentje:
Istenem, minden egyes hozzászólással bizonyítod mennyire buta és elvakult baloldali, Orbán-ellenes vagy. Amivel nincs gond. De minek kell akkor ide irogatnod ilyen stílusban? De köszönöm, mert ezzel alátámasztod amiket eddig írtam, reprezentálod és megerősíted azt amit itt írtunk többen is, hogy értelmes hangnemben nem lehet beszélni baloldali emberekkel, ennél fogva értelme sincs beszélni. Magad ellen beszélsz, ezt mondtam már, hogy gondolkodj el rajta, de látom nem sikerült.
2021. máj. 21. 13:50
 17/38 anonim ***** válasza:
91%

#3!

OFF

Akkor te egy iszonyatosan sz@r középvezető vagy.

Egy jó középvezető éppen attól jó, hogy tud beszélni mindenkivel és nem kinyilatkoztat. Aki az irodájában dünnyög, az nem fog hatékonyan dolgozni.

Egy középvezetőnek fel kell vállalni a döntéseit, de ez nem azt jelenti, hogy nem beszélek valakivel csak a pofájába tolom a döntéseimet.

2021. máj. 21. 14:04
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

17# te meg látszik, hogy sosem voltál vezető...

Egyrészt, nem azt mondom, hogy nem tudok bárkivel beszélni, sőt. Kommunikációs képesség, empátia megvan.

Arról beszélek, hogy vannak olyan típusú kollégák, akiknek semmi sem jó, nem hatnak rá az ész és racionális érvek.

Bizony, az ilyen kollégákkal a parttalan semmit érő vitákat BIZONYOS esetekben a vezetőnek nem szabad felvállalni... nem lehet mindig mindenben demokráciásat játszani. Olyankor dönteni kell és közölni, higadtan, nem megbántva senkit.

Te nagyon félregondoltad amit írtam

2021. máj. 21. 14:31
 19/38 anonim ***** válasza:
79%

#18!

Ha valóban ilyen, akkor meg kell szabadulni tőle.

Figyelj! :)

Vezetőként tudtam kezelni a mindig morgó embereket. Mert nem ragasztották rá a negatív hozzáállásukat a többekre. Ha volt benne igazság, akkor elfogadtam. De a dönnyögjön, az a legrosszabb megoldás.

Ha egy-két ilyen van és nincs okok, csak bomlasztanak, akkor ki kell rúgni őket. Ugyanolyan jó szakembert lehet találni.

Sajnos általában azt küldik el, akinek érdemi kritikája van, akinek javaslati vannak, mert ezzel átveszik a középvezető felaatát és rávilágítanak annak a hiányosságaira. Aki meg csak bomlaszt, azt meg sosem merik kitenni.

Az első mondatod csak megerősíti a véleményemet.

2021. máj. 21. 15:02
 20/38 anonim ***** válasza:
80%

A Függönyvitéz kedvenced utoljára Gyurcsánnyal vitázott, aki felmosta vele a padlót. Azóta a Bátrak Bátra nem mer kiállni csak mikrofonállványok elé.

Legyél ré, kérdező büszke

Hatalams teljesítmény!

2021. máj. 21. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!