Dobrev Klára szerint több rendőr sérült meg mint tüntető a 2006-os Gyurcsány által vezérelt rendőrattak alatt, igaza lehet?
"A tüntetők csak azt kapták amit érdemeltek."
Te is csak azt kaptad. Lepontozást.
Nem tudom kérdező.
Arra még nem gondoltál, hogy talán figyelembe kellene venni, hogy Dobrev még mindig gyurcsány felesége? Meg párttársa, éppen úgy mint volt 2006-ban. Azé a gyurcsányé akitől tudjuk, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este. Nem csak ő - az egész társulata Dobrevvel együtt.
Gyurcsány azóta is hazudik reggel, éjjel meg este, csak még a kígyók is kígyóznak nála azóta.
Dobrev is ugyanúgy a felesége. Gyanítom a hazugsággal is ugyanúgy áll, mint akkor.
Kérdező, nekem nem rémlik az elmúlt időszakban tank használata a tüntetők részéről...
Meg olyan sem rémlik, szétvernek egy épületet...meg olyan sem, a hős forradalmárok kifosztják a megostromolt épület büféjét...
Te emlékszel ilyenekre?
#17, országépítés...aha...ezt te komolyan gondoltad?
Nekem kicsit más elképzelésem van az országépítésről...
#15 "Meg olyan sem rémlik, szétvernek egy épületet...meg olyan sem, a hős forradalmárok kifosztják a megostromolt épület büféjét..."
Gondolom akkor téli álmot aludtál az elmúlt években.
Ezt a kijelentést hasonlóan (persze azért kisebb mertékben) büntetném mint a holokauszt-tagadást!
De legalább látszik a munkasőr mentalitása ennek szemétnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!