Beoltottak számából valamilyen szinten lehet következtetni a közelgő választások eredményére?
Figyelt kérdés
Abban gondolkoztam, hogy most járunk majd 5M beoltottnál, Gulyás szerint 6M-nál több nem nagyon lesz, de ugye 16-18 év között nem is lehet szavazni, szóval maradjunk 5M beoltottnál. A szavazóképes lakosság száma kb 8M. Aki nem oltatja be magát az szerintem nagy arányban kormányellenes, de a beoltottak között is sokan nem a kormány miatt oltatják be magukat, hanem eü dolgozók, fiatalok stb. Tudom nagy számban vannak idősek is.. de kb egy olyan 50-50%-ra ez alapján lehet saccolni a választásokat?2021. máj. 20. 15:57
11/17 hájaaa válasza:
Sajnos ez nem jelent semmit, nem a szavazók mennyisége fog dönteni, hanem:
-Külföldi delegált szavazók
-utolsó pillanatban megvett szegényréteg(koncert, krumpli, ígéretek amire tőkéje csak a fidesznek van)
-orosz hacker háttér
-kínai befolyás
-ellenzéki beépített ügynökök (volner, toroczkai, mszp 70%-a)
12/17 anonim válasza:
Nekem tíz kollégámból kilenc beoltotta magát, úgy hogy mind ellene volt az oltásnak, csak mikor az ellenzéki média is jobban az oltás mellé állt akkor gondolták meg magukat, a jelenlegi kormányra egyik sem fog szavazni.
13/17 anonim válasza:
11
Úgy néz ki krumpliból most jó termés lesz, a sok eső jókor jött.
14/17 anonim válasza:
A 7-es válaszolóval nem tudok egyetérteni. Elfogadtam a kínai vakcinát, de nem fogok a fideszre szavazni. Egészségügyis rokonra hallgattam nem a médiára.
15/17 anonim válasza:
Így van, elfogadták a kínait,az orosz vakcinát, de nem szavaznak Fidesz-KDNP-re ,hát majd megkapják az ellenzéki kormányt, mint Budapest Karácsonyt.
16/17 hájaaa válasza:
Hát akkor a kávé lefőtt :'(
17/17 anonim válasza:
Nem mindenki csinal ebből politikai kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!