Szerinted az átlag ember mikor élne jobban a következő években ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 11:02
A kérdező szavazást indított:
Ha nyer a jelenlegi kormány.
Ha nyer az ellenzéki összefogás.
Ha nyer a Mi Hazánk.
Ha másik párt nyerne.
Mindegy ki nyer nagy változás nem lesz.
56 szavazat
1/5 anonim válasza:
Túl sok különbség nem lenne és nem is lesz. Majd akkor fog megélni az átlag ember, ha becsülettel el megy dolgozni.
2/5 anonim válasza:
Az a gond hogy nincs jó opció, ha marad a Fidesz, akkor 2032-ben olimpiát szervez Magyarország miközben az infláció már az éves 5%-on fog hasítani.
Ha nyer az ellenzék, akkor a következő 4 évben biztosan rosszabb lesz a helyzet mivel a Fidesz ott fog keresztbe tenni nekik ahol csak tud, ugyanakkor globalista nemzetté válnánk.
Ha a Mi Hazánk nyer, akkor 2028-ban népszavazás lenne az EU-s tagságról, 2030-ra pedig lehet hogy kilépnénk (a Fidesz is függetlenedni akar az EU-tól, de ha ők maradnak lehet nem népszavazás útján lépnénk ki, hanem szimplán kidobnának minket).
3/5 anonim válasza:
"Túl sok különbség nem lenne és nem is lesz. Majd akkor fog megélni az átlag ember, ha becsülettel el megy dolgozni." Én addig nyomorogtam, még hittem eben.
4/5 anonim válasza:
Budapesten Orbán miatt 3-400 nettós fizetések, vanank ,ha Orbán nyer 2030ra osztrák lesz.
5/5 anonim válasza:
Jó vicc vót. Becsülettel elmegy dolgozni. F'SZOMAT A SZÁDBA HÁT ÍGY SEM TUD MEGÉLNI BECSÜLETES MUNKÁVAL SOK EMBER. ZIZI VAGY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!