Most, hogy éppen nyár eleje felé ment nyugdíjba a koronavírus ismét, hihető egyáltalán ez az egész? Vagy csak humbug?
Figyelt kérdés
Azt se lehet mondani, hogy olyan csuda jó nyárias idő lett volna ezen a tavasszal, hogy az állítólagos koronavírus nem bírta volna a hőséget.
Tavaly is pont a turista szezon előtt ment el a covid. Na már most, ezek után nem gyanús egy kicsit? Ősszel, télen, tavasszal mindig járvány van, de nyáron mindig visszahúzódik, hogy Lölő szállodái kaszálhassanak. Milyen vírus az ilyen amelyik korrupt, úgy értem aki parancsszóra megy el és jön? Ki látott még ilyet? Kezdem azt hinni, hogy ez az egész egy nagy kamu.
Van még akinek ez gyanús, vagy én vagyok egyedül egy ilyen csodabogár?
2021. máj. 19. 21:49
11/12 anonim válasza:
Most jön az EB, azt meg kell rendezni. Jó hogy vége van a járványnak. Majd szeptembertől eldurranhat az indiai mutáns, de addig kuss van a koronának
12/12 anonim válasza:
van benne valami...
de le merem fogadni, hogy szeptembertöl újjabb hullám jön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!