Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető hogy Orbán...

Elképzelhető hogy Orbán Viktor Urat még életében Nemzeti Hőssé vagy esetleg Szentté avassák?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly.

Elmondani nem lehet hogy mennyi jót tett ez az ember ezzel az országgal, rengeteg magyarnak reményt, hitet, megnyugvást adva hogy érdemes élni, érdemes dolgozni, érdemes minden reggel felkelni.

Nem tudom hogy lehetne ezt meghálálni, talán nem is lehet…de jelképesen valami ünnepélyes ceremónia keretein belül esetleg Nemzeti Hőssé vagy Szentté avathatnák a Szent István Bazilikában.

2021. máj. 19. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%

Nincs olyan pozíció, hogy "Nemzeti Hős". Szentté meg biztos nem avatják, még halála után sem hinném.

Igazából akkor fogják majd elismerni érdemeit, ha meghalt, addig megy majd a sárdoblás aktuális politikai érdekből.

2021. máj. 19. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
2021. máj. 19. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Hiába komoly a kérdés, én nem bírom abbahagyni a röhögést. (Meg a sírást...)
2021. máj. 19. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Max Rákosival együtt
2021. máj. 19. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Én már olyat is halottam, hogy már királlyá koronázták..de ez is csak ilyen netes pletyka.
2021. máj. 19. 19:39
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem hamarabb fogják négy felé csapni Dr Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urunkat.

A válasz komoly.

2021. máj. 19. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Jó vicc... 😂
2021. máj. 19. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

A Nemzet Büszkeségei vagy épp a Szentek nem ilyen kétszínű, önző, elmebeteg alakok köréből kerültek ki!

Antallt is körbenyalták anno, aztán kiderült hogy egy pökhendi niemand volt, rengeteg kárt okozott a hazájának és magának a rendszerváltásnak - úgyhogy higgadj le kérdező, ő a történelem szemétdombján fog trónolni, amíg a világ világ...

2021. máj. 19. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen alakkal nem járatják le a valóban érdemleges szenteket!
2021. máj. 19. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsére nem.
2021. máj. 19. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!