Miért ilyen népszerű az idősebbek körében a Fidesz ?
Facebookon figyeltem meg hogy a legtöbb felhasználó aki a fidesz mellett kampányol idősebb
Mit ígért nekik amiért ennyire éltetik ?
Orbánról kialakult kép egy olyan "vidéki paraszt gyerek" aki még egy tudóssal is a disznósajtról beszél, "látszik hogy közülünk való" ez bejön az időseknek.
Idősebbek pont leszarják hogy demokratikus e valami vagy sem, hova megy a pénzük meg hova nem, hiszen régen se volt demokrácia mégis jól megéltek, így nekik nem igazán fontos.
Szükségük van egy emberre aki meg mondja mit gondoljanak mert régen is így volt, akkor is más mondta meg nekik.
Plusz a fidesz szinte csak rövidtávú programmal rendelkezik, szinte semmi hosszútávú célja nincs. Ami a fiataloknak egyáltalán nem kedvez mert ők hosszútávra terveznének, viszont az időseknek igen mivel nekik annyira már nem fontos mi lesz 20 meg 30 év múlva. Ők nem fogják már fizetni a kínai hitelt úgyhogy jó nekik a fidesz.
Értem.
Szóval nektek nem volt elég pofára esés az eddigi választásokon amit kaptatok mert mocskoltátok és lenéztétek a fideszes szavazókat, a vidékieket külön is, most kell nyomni egy kis kampányt a buta, megvezethető, diktatúra kedvelő nyugdíjasokról is.
Csak hajrá, csináljátok csak! Minimális aggyal ugyan már rá lehetett volna jönni hogy szavazókat nem lehet úgy szerezni ha köpködjük és lenézzük őket - de nekem jó, sokat segít a fidesznek.
Amúgy a válasz a kérdésre: pontosan emiatt IS szavaz annyi idős ember a fideszre, mert a fidesz nem így bánik az emberekkel mint ti.
9
Mintha az ellenzékben nem lenne a "vidéki" szavazókat megszólító politikus. A másik meg az, hogy nagyon nem azon fog eldőlni a választás hogy a fideszesek szavaznak e az ellenzékre. Ezt a bizonytalanok fogják eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!