Vannak még, akik szerint végzetes katasztrófa lenne egy ilyen ellenzéket megválasztani?
2021. máj. 19. 07:31
1/9 anonim válasza:
Van sok ilyen barom. Fiddereknek hívjuk őket.
2/9 anonim válasza:
Igen, a normális többség szerint az lenne.
3/9 anonim válasza:
Minden épeszű ember tisztában van vele.
4/9 anonim válasza:
A Kétfarkú Kutyák lenne a legjobb választás, de őket sokan nem veszik komolyan az aktivitásuk ellenére.
5/9 anonim válasza:
Ennél csak az lenne nagyobb katasztrófa, ha ezt korrupt, urizáló, putyini világot építő kormányt hagynánk hatalmon.
6/9 anonim válasza:
Sokan gondolják így ezen az oldalon is. Csak néhány turbódemokrata mindenhová többször is bemásolja a saját hülyeségeit, ezért látszik úgy, mintha ő lenne a többség egy személyben :)
7/9 anonim válasza:
6: attól, hogy kijelented, hogy te vagy a többség, még nem feltétlenül vagy az
Majd a választáson kiderül, mit gondolnak az emberek.
8/9 anonim válasza:
6
Nem azt írtam, hogy én vagyok a többség. Értő olvasás pls.
9/9 anonim válasza:
FGRP párt az új ellenzék,végre új arcok tűntek fel a politikai palettán. Rájuk szavazok újak kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!