Mitől lesz KONKRÉTAN jobb nekünk 2022-től, ha kormányváltás lesz?
Szeretnék konkrét elképzeléseket, adóreformot, oktatási, egészségügyi, gazdasági tervet és elképzelést, amit az ellenzék meg akar valósítani. Az nem számít programpontnak, hogy nem fog lopni a rohadék Orbán és Lölő börtönbe kerül (nem fog).
Én semmiféle programot nem hallottam eddig azon túl, hogy Dobrev ingyen pénzt adna a szavazatokért meg kb. minden igyen lenne minden ellenzéki szerint.
Na, valami érthetetlen okból kimoderálták a közmédiás hozzászólásom.
Tehát még egyszer: ha nem szórnának el évi 120 milliárdot a közmédiának nevezett valamire, az már eredmény lenne.
Valaki említette, hogy korábban, az előző érában egy volt miniszterelnök nevelt lánya is vezetett ott műsort. Oké. De a költségvetés a mostani tizede volt nagyjából.
11:18: és ezekre mind szükség van?
Egyébként melyik az a 8 tévécsatorna? M1, M2, M4, M5, Duna, Duna World. Ez akárhogy is számolom, még mindig csak hat.
11:51: az M3 évek óta megszűnt. Az csak egy netes stream.
Az M4 Sport+-t nem ismertem, köszönöm.
A kérdés továbbra is fennáll, hogy ezekre mind szükség van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!