Na most akkor egészen őszig hordjuk a maszkot az utcán?
Ja, értem.
Annyiból igazad van, hogy a kérdés a maszkviselésről szólt. Az viszont összefügg a járványhelyzettel, az pedig az oltással.
Elismerem, az valóban jellemző rám, hogy elkezdem fogalmazni a választ, gépelés közben továbbmennek a gondolataim, és utána folytatom azzal, ami arról eszembe jutott. :-) Emiatt pl. az átlagosnál sokszor terjengősebb válaszaim vannak.
"Ha nem oltatja be magát elegendő ember, akkor ősszel jöhet a negyedik hullám, és újra szigorodhatnak az előírások, lesz tiltva egy csomó szórakozási lehetőség és szociális esemény. Nem tudom, miért akarják ezt egyesek..."
Szerintem te nem vagy tisztában azzal, hogy az oltottak különösen veszélyesek a társadalomra, mert bennük fog kifejlődni az ellenálló variáns. Ezért nem érted.
"Az itt nagyszájúak úgy húzzák majd fel a maszkot mint a pinty, ha zsarut látnak aki számon is kérné ha nem látná."
Ezt ott cseszted el, hogy ők sem kérik számon. Sőt itt nem is kötelező, senki sem hordja. Ez csak Magyarországon van. (vagy lehet máshol is, de itt biztos nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!