Karácsony Gergelyt miért próbálják összemosni Gyurcsánnyal amikor semmi köze hozzá?
Karácsony Gergely a Párbeszéd politikusa, semmi köze a DK-hoz se Gyurcsány Ferenchez.
Ő Budapest főpolgármestere, magasabb rangja van mint Gyurcsány Ferencnek, tehát ha valaki akkor épp Karácsony parancsolhat Gyurcsánynak és nem fordítva..
#11!
Te most azt írad, hogy ha szembe jön egy fideszes, akkor leköpitek, elássátok. Ez aztán a színvonal!
Ezeket tartod te mesének:
"KariGeri korábban dolgozott Gyurcsánynak, tanácsadója volt.
KeriGeri a legtöbb helyre DK-s embereket nevezett ki.
Ez sokkal több, mint amit semminek lehet hazudni.
KeriGeri az 1%-os pártjával teljesen súlytalan."
"2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal politikai tanácsadója."
Ez a parlament.hu-n lévő önéletrajzában szerepel.
"KeriGeri a legtöbb helyre DK-s embereket nevezett ki."
Első számú helyettese DK-s, Draskovics, Gál J., Vágó is egyértelműen DK-s.
"A három nagyobb ellenzéki pártot az MSZP (6 %), valamint a Párbeszéd, MKKP, LMP és a Mi Hazánk követi 1-1 %-kal."
Ez a legutolsó, márciusi közvéleménykutatások eredménye.
Nézd meg, mennyire hangsúlyos szereplő Karácsony!
Gyurcsány rákrákog és KariGeri már be is kussol. Feri jelezte, hogy nem mondjon semmit. Gerike megismételete, amit korábban mondott (leszidta az újságírót, mert kérdezni merészelt).
#15!
Itt csak te gyűlölködsz.
Én csak tényeket említettem.
Tudom, hogy fáj, mert Karácsony egészen más képet próbál eladni magáról, aztán jönnek ezek a makacs dolgok (a tények).
12
Még mindig arról van szó, hogy egy általad súlytalannak nevezett politikus verte meg Talóst. Akkor annyira csak nem súlytalan, nem gondolod? :D
#17!
Figyeld meg, hogy ezt a hülyegyereket most azért indítottál el az előválasztáson, mert mellette még Dobrev is szuperhősnek tűnik!
És bevállalta! Fel sem fogta, hogy baleknek kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!