Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbikosok és szavazóik...

A Jobbikosok és szavazóik kiröhögték volna az embert 5 éve ha azt mondták volna nekik, hogy Gyurcsánnyal fognak ölelkezni és DK jelölteket fognak támogatni közös körletekben?

Figyelt kérdés

Felvetetettem ezt egy Jobbik képviselőnek amikor a piacon összefutottunk és először hebegett habogott majd azt mondta, hogy ők már akkor is igazából egyetértettek a DK-val csak nem így meg nem úgy , meg amúgy Gyurcsány már megváltozott meg amúgy ő nem is vezető csak a háttérben van meg így meg úgy..

Hát a végén kiröhögtem és szebb jövőt kívántam neki..

2021. ápr. 16. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Látom szenvedsz, Mihályka!
2021. ápr. 16. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Az akkori jobbikosok most már Fideszesek és a mérsékelt Fideszesek váltak Jobbikossá akik már imádják Gyurcsányt. Ezt még azok a Jobbikosok is tudják akik 5 éve is Jobbikosok voltak. :D
2021. ápr. 16. 12:53
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Már pár éve is látszott, hogy egyéniben egyik párt se fogja partszelre tenni a fideszt.Most meg egyértelmű, hogy vagy összefogás van vagy marad a fidesz.Aki ezt számon kéri meg mindig nincs tisztában a helyzet sulyossagaval,ami amúgy szomorú..
2021. ápr. 16. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Az igazi Jobbikos Jobbikos marad.

Ez a Jákob Parizer féle Jobbik már nem az a Jobbik, hanem a Rosszabbik. Ennyi!

2021. ápr. 16. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

A fiatal Orbán meg szembeköpné a mostani önmagát, ha találkoznának.

https://www.youtube.com/watch?v=yH06kSKt4m8

2021. ápr. 16. 12:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hiába minden provokáció, mert szerencsére az ellenzék akár-és végre-az ördöggel is lepaktál csak hogy megszabaduljon az ország végre a fidesz önkénytől.
2021. ápr. 16. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

"A Jobbikosok és szavazóik kiröhögték volna az embert 5 éve ha azt mondták volna nekik, hogy Gyurcsánnyal fognak ölelkezni és DK jelölteket fognak támogatni közös körletekben?"

Nincs ezzel különösebb probléma,csak majd ha nyernek jól kormányozzák az országot.

2021. ápr. 16. 13:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én olyan nagy ölelkezést nem láttam (Mint pl ahogy' Semlyén lelkesedik Orbánért.) Jozan megfontolássbol szövetségre léptek. Ennyi. Te ebbe többet látsz? Ölelkezést? Na valld be, hol kukkoltál?
2021. ápr. 16. 14:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Beírhatsz a DK pártkönyvedbe egy piros pontot!

2021. ápr. 16. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az sem érdekel ha magával az ördöggel szövetkezik ha Orbán eltakarításáról van szó.

Üdv, egy Jobbik szavazó.

2021. ápr. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!