A Jobbikosok és szavazóik kiröhögték volna az embert 5 éve ha azt mondták volna nekik, hogy Gyurcsánnyal fognak ölelkezni és DK jelölteket fognak támogatni közös körletekben?
Felvetetettem ezt egy Jobbik képviselőnek amikor a piacon összefutottunk és először hebegett habogott majd azt mondta, hogy ők már akkor is igazából egyetértettek a DK-val csak nem így meg nem úgy , meg amúgy Gyurcsány már megváltozott meg amúgy ő nem is vezető csak a háttérben van meg így meg úgy..
Hát a végén kiröhögtem és szebb jövőt kívántam neki..
Az igazi Jobbikos Jobbikos marad.
Ez a Jákob Parizer féle Jobbik már nem az a Jobbik, hanem a Rosszabbik. Ennyi!
A fiatal Orbán meg szembeköpné a mostani önmagát, ha találkoznának.
"A Jobbikosok és szavazóik kiröhögték volna az embert 5 éve ha azt mondták volna nekik, hogy Gyurcsánnyal fognak ölelkezni és DK jelölteket fognak támogatni közös körletekben?"
Nincs ezzel különösebb probléma,csak majd ha nyernek jól kormányozzák az országot.
Beírhatsz a DK pártkönyvedbe egy piros pontot!
Az sem érdekel ha magával az ördöggel szövetkezik ha Orbán eltakarításáról van szó.
Üdv, egy Jobbik szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!